Μεγάλο το πρόβλημα στη διώρυγα του Αλιάκμονα ,προστέθηκαν και άλλες περιοχές χωρίς νερό

Μεγάλο το πρόβλημα στη διώρυγα του Αλιάκμονα ,προστέθηκαν και άλλες περιοχές χωρίς νερό

ΕΚΤΑΚΤΗ (ΜΕΤΕΩΡΑ,ΠΟΛΙΧΝΗ,ΣΥΚΙΕΣ,ΕΥΚΑΡΠΙΑ) Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται στα Μετέωρα, σε τμήμα της Πολίχνης (από Φιλίππου, Λατομείου, Παπανδρέου και έως τα Μετέωρα), στην περιοχή των Συκεών,από Παπανδρέου μέχρι Κρυονερίου, και στην Ευκαρπία θα διακοπεί τις επόμενες ώρες η υδροδότηση, λόγω του σοβαρού προβλήματος που εμφανίστηκε στη διώρυγα προσαγωγής του Αλιάκμονα προς την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης, το οποίο επηρεάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ύδατος που εισέρχεται στην ΕΕΝΘ. Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσουν διακοπές στην Καλαμαριά, στο Πανόραμα και στις υψηλές περιοχές του Ευόσμου. Η υδροδότηση δεν αναμένεται να έχει αποκατασταθεί πριν από τα μεσάνυχτα. Το προσωπικό της ΕΥΑΘ παραμένει σε επιφυλακή διενεργώντας συνεχώς ελέγχους και δειγματοληψίες στην είσοδο της ΕΕΝΘ.  
ΕΚΤΑΚΤΗ,(Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, σε Χαλάστρα – Ανατολικό, στη Σίνδο και το Ωραιόκαστρο). Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι θα παρουσιαστεί διακοπή υδροδότησης τις αμέσως επόμενες ώρες στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, σε Χαλάστρα – Ανατολικό, στη Σίνδο και το Ωραιόκαστρο. Η διακοπή κρίνεται απαραίτητη λόγω σοβαρού προβλήματος που εμφανίστηκε στη διώρυγα προσαγωγής του Αλιάκμονα προς την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης, το οποίο και επηρεάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ύδατος που εισέρχεται στην εγκατάσταση. Το προσωπικό της ΕΕΝΘ είναι σε επιφυλακή για τη διενέργεια όλων των απαραίτητων ελέγχων και δειγματοληψιών, με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας του νερού που υδροδοτεί το Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης. 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.