Μενδώνη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος

Μενδώνη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος
Η υπουργός, μιλώντας σε διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Πολιτισμού, ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν ποτέ προσωπικός της φίλος

«Επικίνδυνο άνθρωπο» χαρακτήρισε την Παρασκευή η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη

Η υπουργός, μιλώντας σε διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Πολιτισμού, ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν ποτέ προσωπικός της φίλος και ότι δεν προέκυψε ξαφνικά στο Εθνικό Θέατρο το 2019.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Αυτό προκύπτει τώρα» δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Στο μεταξύ, στη διάθεση της δικαιοσύνης θέτει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου και των εποπτευόμενων φορέων του, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση στην υπόθεση των καταγγελιών με επίκεντρο πρόσωπα από το χώρο του θεάτρου.

Η κ. Μενδώνη κατάθεσε το πρωί της Παρασκευής μηνυτήρια αναφορά-υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος από τη δικαιοσύνη. Η αναφορά της διαβιβάζεται αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να συσχετιστεί με την ερευνώμενη υπόθεση.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.