Μεσουράνημα στα ζώδια: Η κατεύθυνση στη ζωή μας

Μεσουράνημα στα ζώδια: Η κατεύθυνση στη ζωή μας

Αν μπορεί να νιώθετε κάπως μπερδεμένοι σε ό,τι αφορά την κατεύθυνση της ζωής σας, τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό, την επιλογή της ιδανικής καριέρας, τότε το Μεσουράνημα σας -αυτό το μαθηματικό σημείο στον αστρολογικό σας χάρτη- μπορεί να σας δείξει τον δρόμο.

Το Μεσουράνημα σχετίζεται με τις φιλοδοξίες μας και πώς μας βλέπουν οι άλλοι ότι συμμετέχουμε επαγγελματικά και κοινωνικά στον κόσμο. Είναι το δικό μας brand! Η δική μας κληρονομιά. Αυτό για το οποίο θα μας θυμούνται οι επόμενες γενιές. Είναι ένας τεράστιος δείκτης της επιτυχίας στη ζωή μας και ανάλογα με το ζώδιο και τις όψεις που σχηματίζει, μπορεί να δείξει και το πεδίο στο οποίο μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε για να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία. Για παράδειγμα, ένα Μεσουράνημα στους Διδύμους μπορεί να δείχνει ροπή προς επαγγέλματα επικοινωνίας. Όμως κι ένα Μεσουράνημα σε ένα άλλο ζώδιο αν κάνει σύνοδο με τον Ερμή μπορεί να δείχνει το ίδιο. Ας εξερευνήσουμε όμως πρώτα το Μεσουράνημα στα 12 ζώδια.

Μεσουράνημα στον Κριό

Επιδιώκετε διαρκώς νέα ξεκινήματα στο επαγγελματικό κομμάτι και είστε άτομα της δράσης και όχι της θεωρίας. Θα κυνηγήσετε με πάθος και έξαψη τους στόχους σας και δε θα διστάσετε να δοκιμάσετε νέα και περιπετειώδη μονοπάτια! Ωστόσο, πολύ συχνά μπορεί να χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον σας και να εγκαταλείπετε αυτό που έχετε ξεκινήσει πριν καν το ολοκληρώσετε, ιδιαίτερα σε μικρότερες ηλικίες. Αυτή η τάση σας έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζετε διαρκώς δραστηριότητες, τομείς απασχόλησης ή επαγγελματικό χώρο. Η ανάγκη σας να είστε ο κύριος του εαυτού σας και να λαμβάνετε εσείς πρωτοβουλίες και αποφάσεις, σας κάνει να προτιμάτε επαγγέλματα στα οποία κατέχετε ηγετική θέση. Το ιδανικό για εσάς είναι να είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ώστε να μην έχετε αφεντικό πάνω από το κεφάλι σας και να μπορέσετε να εξελιχθείτε και να κυνηγήσετε τα πάθη σας. Είστε δυναμικοί και θα σας ταίριαζε εξίσου το επάγγελμα του στρατιωτικού, του αστυνομικού, καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με αθλητισμό και σωματικές δραστηριότητες, αλλά και την πολιτική, τις επιχειρήσεις. Είναι σημαντικό να μπορείτε να εκτονώνετε την ενέργεια σας και γι’ αυτό τον λόγο θα καταπιεζόσασταν εάν ήσασταν εγκλωβισμένοι σε μια δουλειά γραφείου ή σε μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα. Σας έλκει ο ανταγωνισμός και θέλετε να έχετε τα πρωτεία, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι πολλές φορές είστε απερίσκεπτοι και παρορμητικοί.

Μεσουράνημα στον Ταύρο

Προτιμάτε να έχετε μια σταθερότητα στα επαγγελματικά σας και γι’ αυτό τον λόγο αποφεύγετε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις και τα παράτολμα βήματα. Θέλετε όλα να τα κάνετε αργά και μεθοδικά σε ό,τι αφορά την κατάκτηση των κοινωνικών σας στόχων και ακολουθείτε τους δικούς σας ρυθμούς προς την επιτυχία και την καταξίωση. Είναι πιθανό να έχετε μεγάλα καλλιτεχνικά ταλέντα και θέλετε με κάποιο τρόπο να δημιουργείτε ομορφιά γύρω σας, διότι η αισθητική παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς. Έχετε επίσης μια κλίση προς τις χειρωνακτικές και πρακτικές εργασίες και είστε το κατάλληλο άτομο για να υλοποιήσει μια ιδέα και να θέσει σε εφαρμογή ένα πλάνο. Χαρακτηρίζεστε από αξιοπιστία, ευγένεια και πραότητα στην κοινωνική σφαίρα της ζωής και δεν είστε από τους ανθρώπους που θα μπουν εύκολα σε διαδικασία ανταγωνισμού και έντασης. Επιπλέον, έχετε έμφυτη ικανότητα να αξιοποιείτε τις περιστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να διαχειρίζεστε οικονομικά ζητήματα. Γι’ αυτό και θα ήσασταν εξαιρετικοί στη θέση του επενδυτή ή του οικονομολόγου. Όμως και σε οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγέλματα ομορφιάς, με τις τέχνες, τη διακόσμηση, τη μουσική, το τραγούδι, τη ζωγραφική, τις μεσιτείες, τις ανακαινίσεις χώρων, μπορείτε να τα πάτε περίφημα. Φυσικά ο Ταύρος συνδέεται και με το καλό φαγητό, οπότε θα μπορούσατε να ξεχωρίσετε στον χώρο της μαγειρικής και της εστίασης.

Μεσουράνημα στους Διδύμους

Το έμφυτο ταλέντο σας στην επικοινωνία, καθώς και η οξυδέρκεια που σας χαρακτηρίζει στις κοινωνικές σας σχέσεις, σας καθιστά εξαιρετικούς στο να βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο και να ασχολείστε με πνευματικές δραστηριότητες. Τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, οι επαφές και η γνώση κάθε είδους, είναι διαδικασίες οι οποίες θα σας δώσουν εφόδια να εξελιχθείτε επαγγελματικά και θα σας βοηθήσουν να καταξιωθείτε στην κοινωνική σφαίρα της ζωής. Έχετε ανάγκη την ποικιλία και τον πειραματισμό και δεν σας καλύπτει ένα επάγγελμα ρουτίνας ή το να βρίσκεστε σε ένα γραφείο διεκπεραιώνοντας κάτι ανιαρό. Είστε πολύ ανήσυχοι και επιθυμείτε συνεχώς να μαθαίνετε καινούρια πράγματα και να έχετε πολλές εναλλακτικές. Αυτός είναι και ο λόγος που δυσκολεύεστε με τις μόνιμες καταστάσεις και τις δεσμεύσεις, κάτι που μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε αναξιόπιστοι και ασυνεπείς. Στην πραγματικότητα, απλώς έχετε την ανάγκη να μην αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κυνηγήσετε αυτό που σας εξάπτει το ενδιαφέρον. Η διδασκαλία, οι εκδόσεις, οι πωλήσεις και οι δημόσιες σχέσεις είναι μερικά από τα επαγγέλματα που σας ταιριάζουν. Σαν δημοσιογράφος, παραγωγός ραδιοφώνου, υπεύθυνος σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπουδήποτε μπορείτε να αξιοποιήστε τον λόγο -προφορικό και γραπτό- μπορείτε να κάνετε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα. Πολλές φορές μπορείτε να δουλεύετε και παράλληλα σε δυο δουλειές.

Μεσουράνημα στον Καρκίνο

Η διαίσθηση και η ικανότητα που έχετε να αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες, αλλά και τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας, είναι ένα όπλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπέρ σας στην κοινωνική σφαίρα της ζωής. Ξέρετε πολύ καλά τι περιμένουν οι άλλοι από εσάς και τι θέλουν να ακούσουν και έχετε έναν πιο έμμεσο και ιδιαίτερο τρόπο να κατευθύνετε και να επηρεάζετε βαθιά τους άλλους. Είστε εξαιρετικά υποστηρικτικοί απέναντι στους συνεργάτες σας και γίνεστε εύκολα συμπαθείς. Ωστόσο, η έντονη κυκλοθυμία σας και οι συχνές εναλλαγές στις διαθέσεις σας, μπορεί να σας επηρεάζουν στη λήψη αποφάσεων και στη διαχείριση των καταστάσεων και ίσως να δυσκολεύεστε να κρίνετε αντικειμενικά. Προτιμάτε επαγγέλματα πιο γνώριμα (ίσως να συνεχίζετε το επάγγελμα των γονιών σας) ή θέτετε στόχους πιο ασφαλείς και σε πεδία γνώριμα για εσάς. Γενικά, δεν σας αρέσει το ρίσκο και αναζητάτε πάνω από όλα την ασφάλεια. Το γεγονός ότι δυσκολεύεστε να διαχωρίσετε το συναίσθημα σας από τα επαγγελματικά σας ζητήματα, σας κάνει εξαιρετικούς σε επαγγέλματα που απαιτούν ενσυναίσθηση ή σχετίζονται με φροντίδα ανθρώπων και παιδιών. Επαγγέλματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, τα παιδιά (π.χ. παιδίατρος, μαία, δάσκαλος), αλλά και οτιδήποτε αφορά το κοινό, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, την εστίαση, μπορεί να σας πάει καταπληκτικά.

Μεσουράνημα στον Λέοντα

Έχετε μια πολύ ισχυρή και δυναμική παρουσία και δύσκολα περνάτε απαρατήρητοι στον κοινωνικό σας περίγυρο. Είστε πολύ δημιουργικά άτομα και αναζητάτε ένα επάγγελμα, το οποίο θα σας επιτρέψει να ξετυλίξετε τα ταλέντα σας και να αναδείξετε τη μοναδικότητα σας. Δεν θέλετε να είστε ένα με τη μάζα και να σας αντιμετωπίζουν σαν ένα συνηθισμένο άτομο. Προσπαθείτε να ξεχωρίσετε και να λάμψετε μέσα από το εργασιακό περιβάλλον και να κάνετε τη διαφορά μέσα από τους στόχους που εκπληρώνετε. Προτιμάτε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων ή να βρίσκεστε σε θέσεις εξουσίας, παρά να εκτελείτε εντολές ή να υπακούτε σε κανόνες των άλλων. Θέλετε να αφήνετε το στίγμα σας και την προσωπική σας σφραγίδα σε ό,τι κάνετε και ο έπαινος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την πορεία και την αποτελεσματικότητα σας. Αναζητάτε την αποδοχή και τον θαυμασμό των γύρω σας και συνήθως το κερδίζετε, αφού διαθέτετε τόσο την επιμονή στους στόχους, όσο και την αυθεντικότητα σε οτιδήποτε κάνετε. Ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι είστε προορισμένοι για μεγάλα πράγματα και δεν θα συμβιβαστείτε με ένα συμβατικό επάγγελμα που δεν σας προσφέρει ικανοποίηση. Έχετε πειθώ, επιρροή στους γύρω σας και μεγάλο πείσμα. Πολλές φορές, ωστόσο, μπορεί να γίνετε πιεστικοί, εγωιστές και αλαζόνες, ειδικά όταν έχετε εξουσία στα χέρια σας. Σας ταιριάζει το επάγγελμα του μάνατζερ ή του επιχειρηματία ή επαγγέλματα που σχετίζονται με το θέαμα, τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία ή οπουδήποτε βρίσκεστε με κάποιο τρόπο στο επίκεντρο. Φυσικά το ζώδιο του Λέοντα είναι και το ζώδιο του θεάτρου και της υποκριτικής τέχνης, άρα θα μπορούσατε να έχετε επιτυχία και ως ηθοποιός, περφόμερ, τραγουδιστής. Επειδή ο Λέων συνδέεται και με τον χρυσό, ένα Μεσουράνημα στον Λέοντα μπορεί να δώσει ταλέντο στην σχεδίαση κοσμημάτων, αλλά και επαγγέλματα στον κόσμο των τραπεζών, των χρηματιστηρίων κλπ.

Μεσουράνημα στην Παρθένο

Είστε από εκείνους που απολαμβάνουν να προσφέρουν, να βοηθάνε και να εξυπηρετούν με όποιο τρόπο μπορούν. Διαθέτετε την ικανότητα να ακούτε τους άλλους με ψυχραιμία και λογική και μπορείτε να δίνετε ουσιαστικές και πρακτικές λύσεις στα προβλήματα τους. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί και η δράση σας είναι πολύ στοχευμένη. Δίνετε πολύ μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Θεωρείτε ότι η οργάνωση, η τάξη και η κριτική σκέψη, είναι τα εργαλεία εκείνα που θα μπορέσουν να σας πάνε ψηλά. Παίρνετε πολύ σοβαρά οτιδήποτε σας αναθέτουν και είστε πολύ αποτελεσματικοί σε ό,τι αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας. Ωστόσο, πολλές φορές αναλαμβάνετε παραπάνω υποχρεώσεις από όσες θα μπορούσατε με αποτέλεσμα να φτάνετε τον εαυτό σας στα άκρα. Επιπλέον, η τάση σας να υπεραναλύετε τις καταστάσεις σας κάνει να αγχώνεστε υπερβολικά και να καταπονείστε τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Σας ταιριάζουν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και την ευεξία μέσα από τα οποία θα θεραπεύετε ανθρώπους ή εκείνα τα οποία απαιτούν οργανωτικές και πρακτικές ικανότητες και θα καλείστε να δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια. Μπορείτε να τα καταφέρετε επίσης εξαιρετικά στο εμπόριο, σε περιβάλλοντα που ασχολούνται με την ευεξία, την άσκηση, αλλά και στη διδασκαλία, την εκπαίδευση, τη λογοτεχνία. Επαγγέλματα που σχετίζονται με έρευνα, στατιστική και γενικώς συλλογή στοιχείων σας ταιριάζουν επίσης πολύ.

Μεσουράνημα στον Ζυγό

Η διπλωματική σας φύση, καθώς και η ικανότητα σας να συνεργάζεστε αρμονικά, σας κάνουν ιδιαίτερα αγαπητούς στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας περίγυρο. Είναι σημαντικό για εσάς να βρίσκεστε σε ένα ήρεμο περιβάλλον και να έχετε καλές σχέσεις με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας. Διαθέτετε μαγνητισμό και γοητεία και δύσκολα μπορεί κάποιος να σας πάει κόντρα ή να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σας. Αποφεύγετε τις εντάσεις με κάθε κόστος και είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες. Είστε εκείνοι που συμφιλιώνουν τους γύρω τους και ξέρετε πώς να πάρετε αυτό που θέλετε αναίμακτα και αβίαστα. Έχετε εξαιρετικές επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες, αλλά η έλλειψη ανταγωνιστικής διάθεσης και η μετριοπάθεια που σας χαρακτηρίζει, μπορεί να σας στερούν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας και ίσως σε ακραίες περιπτώσεις να πέφτετε θύμα εκμετάλλευσης. Επιπλέον, η αναποφασιστικότητα μπορεί να σας κρατάει πίσω και θα πρέπει να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να μάθετε να υποστηρίζετε τη θέση σας και τις απόψεις σας, ακόμα κι αν δεν είναι αποδεκτές από τους άλλους κάποιες φορές. Σας ταιριάζει το επάγγελμα του σύμβουλου σχέσεων, του πολιτικού ή οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη, την ομορφιά και την καλαισθησία. Επειδή συνήθως έχετε μια εξαιρετική αισθητική, θα μπορούσατε να ξεχωρίσετε σε επαγγέλματα στον χώρο της ψυχαγωγίας και των ΜΜΕ, στη διπλωματία, τα νομικά, την εστίαση, τα ξενοδοχειακά, ενώ ο Ζυγός φημίζεται και για τις στρατηγικές του ικανότητες.

Μεσουράνημα στον Σκορπιό

Ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε και πώς να το κατακτήσετε και δεν θα διστάσετε να πάτε στα άκρα, προκειμένου να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο κοινωνικά και επαγγελματικά. Έλκετε προκλήσεις και δύσκολες καταστάσεις, αλλά ταυτόχρονα διαθέτετε το κουράγιο, το σθένος, αλλά και την ψυχραιμία, να αντεπεξέλθετε και να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία. Τα εύκολα δεν είναι για εσάς! Βιώνετε καταστάσεις πολύ έντονες στον επαγγελματικό τομέα και πολύ συχνά αναγκάζεστε να αλλάζετε ριζικά και να μεταμορφώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, προκειμένου να μπορέσετε να επιβιώσετε. Είναι πολύ συχνά τα παιχνίδια εξουσίας και οι ίντριγκες με ανωτέρους ή με τους συνεργάτες σας, αλλά δεν τα παρατάτε εύκολα και θα κάνετε τα πάντα για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Είναι γεγονός ότι είστε εξαιρετικοί στο να διαισθάνεστε τα βαθύτερα κίνητρα και τις προθέσεις των γύρω σας και είστε ετοιμοπόλεμοι για κινδύνους ή ακόμα και για το χειρότερο σενάριο. Σας εξιτάρει το να λύνετε μυστήρια και να αναλύετε σε βάθος πολύπλοκες καταστάσεις και γι’ αυτόν τον λόγο θα σας ταίριαζε το επάγγελμα του ντεντέκτιβ ή του ψυχολόγου, αλλά και οποιοδήποτε επάγγελμα αφορά οικονομικά και επενδύσεις, αφού είστε ικανότατοι στο να διαχειρίζεστε τέτοια ζητήματα. Εξαιρετικά επίσης για σας είναι τα επαγγέλματα του ιατρού (κυρίως χειρουργική), του σεξολόγου, του ψυχιάτρου, του μηχανικού, του αστυνομικού, αλλά και των επαγγελμάτων σε κοινωνικές δομές και υπηρεσίες. Κι εδώ υπάρχει τάση για μεγάλες αλλαγές καριέρας στη ζωή σας.

Μεσουράνημα στον Τοξότη

Όποιο επάγγελμα κι αν ακολουθήσετε στη ζωή σας, ό,τι στόχους κι αν έχετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σταματάτε ποτέ να μαθαίνετε και να αναζητάτε τρόπους να εξελιχθείτε πνευματικά σε όποια ηλικία κι αν είστε. Επιδιώκετε να βρίσκεστε σε διαρκή κίνηση και να αντλείτε γνώση και νέες εμπειρίες και γι’ αυτό τα ταξίδια είναι σημαντικά για εσάς ή έστω η επαφή με ανθρώπους από όλα τα μήκη και πλάτη της γης που έχουν διαφορετικές φιλοσοφίες και πιστεύω. Είστε γενικά αρκετά ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί και αυτό σας βοηθάει να εξελιχθείτε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο και επιδιώκετε να αμφισβητείτε και να ψάχνετε την αλήθεια. Έχετε την ικανότητα να εμπνέετε τους γύρω σας και να τους δίνετε μια νέα οπτική στα πράγματα, αλλά θα πρέπει να βάζετε όρια και να μην φανατίζεστε υπερβολικά με τις πεποιθήσεις σας και τους κανόνες ηθικής που ακολουθείτε. Σας ταιριάζει το επάγγελμα του πολιτικού, του νομικού και του δασκάλου ή οτιδήποτε έχει να κάνει με ανώτερη μόρφωση και πληροφορίες, ενώ σίγουρα δεν θα μπορούσατε να αντεπεξέλθετε σε έναν χώρο όπου θα ήσασταν στάσιμοι και περιορισμένοι ή κάπου όπου θα έπρεπε να πειθαρχείτε τυφλά. Η εκπαίδευση, η διδασκαλία ξένων γλωσσών, επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τουρισμό, τα ταξίδια, τη φιλοσοφία, τον κινηματογράφο, τη δημοσιογραφία, μπορεί να σας οδηγήσουν σε επιτυχία.

Μεσουράνημα στον Αιγόκερω

Είστε εξαιρετικά φιλόδοξα άτομα και θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να φτάσετε ψηλά και να καταξιωθείτε κοινωνικά. Έχετε υψηλούς στόχους και είστε πολύ αφοσιωμένοι σε αυτούς, αλλά ταυτόχρονα πατάτε γερά στη γη και δεν παρασύρεστε από ουτοπίες και ανέφικτα όνειρα. Είστε πολύ οργανωτικοί και συγκεκριμένοι στις κινήσεις σας και μελετάτε προσεκτικά το κάθε σας βήμα. Σκέφτεστε πώς θα αξιοποιήσετε την κάθε κατάσταση προς όφελος σας και είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε θέση εξουσίας και διοίκησης αβίαστα, αφού είστε ικανοί να διαχειρίζεστε κρίσεις και απαιτητικές καταστάσεις. Ταυτόχρονα, μπορείτε να λειτουργήσετε καλά ακολουθώντας κανόνες και αναλαμβάνοντας πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και μάλιστα να είστε αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνετε. Η σοβαρότητα που σας διακρίνει, σας κάνει να κερδίζετε τον σεβασμό του κοινωνικού σας περίγυρου. Μπορεί η επιτυχία και η αναγνώριση να μην έρθουν γρήγορα στη ζωή σας, όμως η επιμονή και η υπομονή που δείχνετε θα σας οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι την κατάλληλη στιγμή. Σας ταιριάζει το επάγγελμα του δικαστικού, του διευθυντικού στελέχους, οτιδήποτε σχετίζεται με επιχειρήσεις, κανόνες και νόμους. Αλλά και επαγγέλματα που σχετίζονται με τη γεωργία, την κτηνοτροφία, την επεξεργασία τροφίμων, την εκμετάλλευση ακινήτων. Θα μπορούσατε να κάνετε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο δημόσιο και γενικώς σε οποιοδήποτε επάγγελμα υπάρχει ιεραρχία, ώστε να σκαρφαλώσετε ψηλά!

Μεσουράνημα στον Υδροχόο

Έχετε μεγάλη ανάγκη να εμπλακείτε ενεργά στην κοινωνία και επιθυμείτε με κάποιο τρόπο να ξεχωρίσετε μέσα από το επάγγελμα που θα ακολουθήσετε ή μέσα από τους στόχους που θα κατακτήσετε. Είστε υπέρ της εξέλιξης και υποστηρίζετε τις καινοτόμες και αντισυμβατικές ιδέες. Έχετε εξαιρετική ικανότητα να συνεργάζεστε και να λειτουργείτε αρμονικά και αποτελεσματικά μέσα σε μια ομάδα, μέσα στην οποία όμως υπάρχει ισορροπία. Αποφεύγετε με κάθε τρόπο καταστάσεις όπου παίζονται παιχνίδια ή υπάρχουν χειριστικές συμπεριφορές, διότι θεωρείτε ότι η ισότητα και η δικαιοσύνη είναι βασικές αρχές προκειμένου να εξελιχθείτε. Λειτουργείτε με βάση τη λογική, αλλά δε θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα ή να κάνετε παράτολμες και ριζοσπαστικές κινήσεις στο κοινωνικό και επαγγελματικό κομμάτι. Είναι πιθανό να υπάρχουν απρόοπτα γεγονότα και εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς και γενικώς θα βιώσετε αρκετά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Ενώ οι συνεργασίες είναι σημαντικές για εσάς, ταυτόχρονα έχετε ανάγκη να νιώθετε ελεύθεροι και αυτόνομοι, προκειμένου να ξετυλίξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Είστε εξαιρετικά ευφυείς και σας ταιριάζουν επαγγέλματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, την αστρονομία, την αστρολογία, τους υπολογιστές, τη ρομποτική, τη διαστημική, την πολιτική και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα κοινά. Ακόμη, επειδή είστε πάντα μπροστά από την εποχή σας, θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με πειραματικές μεθόδους στη μουσική, τη μόδα, τη σχεδίαση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεσουράνημα στους Ιχθύς

Είστε άτομα με όραμα και πολλά όνειρα για το μέλλον σας. Είναι πιθανό να έχετε πολλά καλλιτεχνικά ταλέντα και δεν αποκλείεται να ακολουθήσετε επάγγελμα σχετικό με μουσική, θέατρο ή ζωγραφική, τον χορό και τον κινηματογράφο. Συνήθως έχετε έμφυτο ταλέντο στη φωτογραφία και στη μόδα. Οι κοινωνικοί σας στόχοι και οι φιλοδοξίες μπορεί να μην είναι πάντα ξεκάθαρες, διότι έχετε την τάση να επηρεάζεστε αρκετά από τον περίγυρο σας και τα ερεθίσματα γύρω σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε την ανάγκη να εκφράσετε στην κοινωνία τις ευαισθησίες σας και τα συναισθήματα σας ή να εμβαθύνετε στην ανθρώπινη ψυχή και να βοηθάτε με κάποιο τρόπο τους ανθρώπους γύρω σας. Γι’ αυτό και μπορεί να ασχολείστε με τα κοινά ή να ακολουθήσετε το επάγγελμα του θεραπευτή ή του ψυχολόγου. Είναι σημαντικό να μάθετε να λέτε όχι όταν πρόκειται να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε και γενικώς να γνωρίζετε τα όρια σας και να μην πέφτετε θύμα εκμετάλλευσης από συνεργάτες ή ανωτέρους. Η διαίσθηση είναι ένα ισχυρό όπλο για εσάς, το οποίο σας βοηθάει να αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει γύρω σας και τι μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε ψηλά. Εξαιρετικά για σας είναι τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη θάλασσα και το υγρό στοιχείο, την πνευματικότητα, τη θρησκεία, την αστρολογία. Οι Ιχθύες κυβερνούν τα πόδια στην ιατρική αστρολογία, οπότε θα μπορούσατε να κάνετε καριέρα και στην ρεφλεξολογία, την ποδιατρική.

ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.