Μετά την παρέλαση…λυτρωτικό δεν είναι μόνο να κλαις,είναι και το να γελάς…..

Κάθε μέρα που περνάει, καταλήγουμε να εγκλωβιζόμαστε σε μια δύναμη που μας πείθει ότι είμαστε ανίκανοι, που φυλακίζει τους εαυτούς μας και δεν μπορούμε να στρίψουμε το τιμόνι και να παρέμβουμε σε όλα αυτά που μας κάνουν μίζερους και απαισιόδοξους.
Ακόμα και αυτοί που θέλουν να τα αλλάξουν όλα, δεν ποτέ μπαίνουν στην διαδικασία για το πώς θα τ’ αλλάξουν. Όταν γινόμαστε έρμαια της δυστυχίας μας και του συμβιβασμού μας σε μια πραγματικότητα που δεν την θέλουμε κι όμως την καταπίνουμε, στο τέλος τους ακούμε να λένε « έτσι είναι τα πράγματα… τι να κάνουμε».
Γνωρίζουμε, ότι ζούμε σε μια χώρα όπου ο φτωχός όσο ικανός και αν είναι, θα παραμείνει φτωχός, ο μορφωμένος όσα πτυχία και αν έχει, θα πάρει στο τέλος τον δρόμο της ξενιτειάς, ο εργατικός όσο παραγωγικός και αν είναι, θα εξακολουθεί να ζει μέσα στην απραξία της ανεργίας.
Με τον ίδιο τρόπο γνωρίζουμε πολύ καλά και την δύσκολη οικονομική κατάσταση των δήμων εξαιτίας της μεγάλης περικοπής κρατικών πόρων προς την αυτοδιοίκηση.Ο κόσμος σήμερα είναι κουρασμένος και μελαγχολικός, δεν πρέπει να βρίσκουμε ευκαιρία με πρόφαση την οικονομική δυσπραγία για να απλώνουμε με μεγάλη ελευθερία όλα τα μίζερα συναισθήματά μας.
Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης , για μια ακόμα φορά, δεν δείλιασε και δεν φοβήθηκε το ρίσκο, αρνούμενος να βάλει αυτή την μίζερη κατάσταση μέσα στην ζωή μας, αποφάσισε και τόλμησε να δώσει χρώμα στους δρόμους της πόλης μας.
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Αντωνιάδου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.