Μετά το Anniversary Update η Microsoft αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδια για τα Windows 10. Τι καινούριο θα φέρει το 2017;

[ad_1]

H Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση του Anniversary Update των Windows 10 αυτή την εβδομάδα, έχει όμως πολύ περισσότερα σχέδια όσον αφορά μελλοντικές ενημερώσεις για το λειτουργικό της που έκλεισε ένα χρόνο στην αγορά.

windows 10

Σε ένα νέο blog post αναλύει τις αλλαγές του update για τους IT professionals, ρίχνοντας φως και στα επόμενα σχέδια της Microsoft για τα Windows 10.

“Αυτό θα είναι το τελευταίο update μας για το 2016” σημειώνει ο Nathan Mercer της Microsoft, που συνεχίζει σημειώνοντας ότι “δύο επιπλέον updates αναμένονται το 2017”.

Δικαιολογημένα, η εταιρεία δεν παρέχει λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά που έρχονται, ωστόσο το επόμενο σημαντικό update των Windows 10 αναμένεται κάποια στιγμή την επόμενη άνοιξη. Το “Redstone 2” θα μπορεί να συμπέσει μάλιστα και με hardware αλλαγές στα Surface Pro και Surface Book. Ήδη η εταιρεία εργάζεται πάνω σ’ αυτό το update με internal builds να δοκιμάζονται.

Αργότερα μέσα στο 2017, θα ακολουθήσει όμως ακόμη μία αναβάθμιση για τα Windows, γνωστή με το κωδικό όνομα “Redstone 3”.

Πολλά τα σχέδια της Microsoft για τα Windows 10 και αναμένουμε λεπτομέρειες το επόμενο διάστημα, ωστόσο φαίνεται πως κάθε χρόνο θα έχουμε δύο σημαντικά updates που θα τα αφορούν.

The post Μετά το Anniversary Update η Microsoft αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδια για τα Windows 10. Τι καινούριο θα φέρει το 2017; appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.