Με έδρα το Ωραιόκαστρο συνελήφθησαν 3 άτομα για λαθραία τσιγάρα

Με έδρα το Ωραιόκαστρο συνελήφθησαν 3 άτομα για λαθραία τσιγάρα
Πρόκειται για δύο 2 ομογενείς ηλικίας 55 και 52 ετών (άνδρας – γυναίκα αντίστοιχα- ζευγάρι) και 65χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Σταυρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση, για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της 03-05-2017 στην περιοχή της Σταυρούπολης, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. κατέλαβαν τους δύο ομογενείς να πωλούν στην 65χρονη, έναντι του χρηματικού ποσού των (620) ευρώ, (490) πακέτα τσιγάρα και (72) πακέτα καπνού, τα οποία δεν έφεραν τις ενδεικτικές ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Τσιγάρα,καπνός,
Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, στην οικία του ζευγαριού, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (2.004) πακέτα τσιγάρα και (436) συσκευασίες καπνού, που επίσης δεν έφεραν τις απαραίτητες ταινίες φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.