Με απόλυτη μυστικοπάθεια το φετινό καρναβάλι Ωραιοκάστρου – Πιέστηκε για να ενημερώσει ο αντιδήμαρχος

Με απόλυτη μυστικοπάθεια το φετινό καρναβάλι Ωραιοκάστρου
Πιέστηκε για να ενημερώσει ο αντιδήμαρχος

Ερωτήσεις τέθηκαν απο τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Ιακωβίδη Βασίλη στον αντιδήμαρχο πολιτισμού Ηλία Ζιακούλη και έτσι  ανακοινώθηκαν,υπό πίεση, μερικές πληροφορίες για το καρναβάλι Ωραιοκάστρου του 2020

Απο το 2012 που ξεκίνησε η καρναβαλική παρέλαση Ωραιοκάστρου ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετέχει στη διοργάνωση και φέτος για πρώτη φορά ενημερώθηκε απο μια άτυπη σελίδα στο facebook με άγνωστο διαχειριστή.

Ο πρόεδρος ζήτησε πλήρη ενημέρωση για να ενημερώσει και αυτός με τη σειρά του τα μέλη του που θέλουν να μάθουν και πρότεινε, για πολλοστή φορά,την δημιουργία ενός καρναβαλικού συλλόγου  με πρόεδρο τον εκάστοτε αντιδήμαρχο πολιτισμού. Ο σύλλογος αυτός  θα ασχολείται αποκλειστικά με την εκδήλωση αυτή.

Ο αντιδήμαρχος είπε ότι το καρναβάλι θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου,σε 17 ημέρες απο σήμερα δηλαδή και ότι ακόμη οργανώνονται – προγραμματίζουν το τι θα γίνει.
Ανέφερε το όνομα που θα δώσει συναυλία εκείνη την ημέρα,κόστους 12.000 ευρώ και ότι την επόμενη εβδομάδα,7 ημέρες δηλαδή πριν το καρναβάλι,θα ενημερωθεί ο κόσμος για αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος το καρναβάλι Ωραιοκάστρου έχει έναν ισχυρό “αντίπαλο“.
Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί καρναβάλι στη Θεσσαλονίκη,το οποίο θα διαρκέσει απο τις 20 Φεβρουαρίου έως την 1 Μαρτίου,δείτε σχετικά εδώ

Δείτε αναλυτικά:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.