Με βραβεία γύρισε η θεατρική ομάδα του Π.Σ. «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» απο την Ορεστιάδα

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 απονεμήθηκαν τα βραβεία του 22ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ορεστιάδας. Η Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» συμμετείχε με το έργο ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ και βραβεύτηκε για την παρουσία της.

Συγκεκριμένα κατέκτησε τα παρακάτω βραβεία:

Βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου στην Γιαγιά Αντωνία ( για το ρόλο της Ελένης) και στην Μέρμηγκα Μίνα ( για το ρόλο της Κας Παρασκευής).

3ο Βραβείο καλύτερης παράστασης και

Βραβείο ενδυματολογίας

Ο σκηνοθέτης κ. Μιχάλης Τσολάκης δήλωσε στο oraiokastro24:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πρόβες μέσω internet οι οποίες δεν βοηθούν καθόλου για το στήσιμο μιας παράστασης. Παρόλο αυτά τα καταφέραμε και δώσαμε πέντε παραστάσεις το καλοκαίρι του 2020 μέχρι που η πανδημία μας έκλεισε πάλι.

Με το φεστιβάλ Ορεστιάδας ανασυνταχτήκαμε και με λίγες πρόβες λόγω ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί ήταν διακοπές, πήγαμε στο φεστιβάλ και πήραμε τέσσερα βραβεία, Β’ γυναικείου ρόλου στην Γιαγιά Αντωνία, Β’ γυναικείου ρόλου στην Μέρμηγκα Ασημίνα, Βραβείο ενδυματολογίας, και βραβείο 3ης καλύτερης θεατρικής παράστασης του φεστιβάλ.

Σαν σκηνοθέτης της παράστασης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ηθοποιούς της ομάδας, τους τεχνικούς, τους χορηγούς, τους θεατές που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα εμείς κάνουμε θέατρο.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.