Με βροχές, καταιγίδες ακόμη και χιόνια ο καιρός του Σαββάτου

Με βροχές, καταιγίδες ακόμη και χιόνια ο καιρός του Σαββάτου

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία, τα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες ενώ στη νότια χώρα βαθμιαία θα σταματήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά που από το βράδυ θα είναι κατά τόπους πυκνές στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες.Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές από αργά το απόγευμα και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια -παραθαλάσσια. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια -παραθαλάσσια. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κατά τόπους πυκνές από το βράδυ στη δυτική Μακεδονία.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ στην Πελοπόννησο θα παρουσιάσουν εξασθένηση και το βράδυ θα σταματήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κατά τόπους πυκνές από το βράδυ στην Ήπειρο.
Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 και στα βόρεια έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα νότια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα.Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα νότια θα εξασθενήσουν, όμως στη Θεσσαλία και τις Σποράδες θα ενταθούν και θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις βόρειες Κυκλάδες.
Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά από το μεσημέρι τα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα θα σταματήσουν ενώ αργά το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα ενταθούν.
Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.