Με εντολή των Ιταλών καθηλώθηκε αμαξοστοιχία στην Κατερίνη για πάνω απο 40 λεπτά

Με εντολή των Ιταλών καθηλώθηκε αμαξοστοιχία στην Κατερίνη για πάνω απο 40 λεπτά

 

Σε αμαξοστοιχία Intercity από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα επιβιβάστηκε ομάδα 40 περίπου νεαρών οπαδών τού ΠΑΟΚ με προορισμό την Λιβαδειά για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.

Οι νεαροί δεν είχαν όλοι εισιτήριο και μετά από έλεγχο του ελεγκτή μέσα στο τραίνο ενημερώθηκε ο σταθμός Κατερίνης. Αμέσως ο σταθμάρχης επικοινώνησε με την Αθήνα και από τα Κεντρικά των Αθηνών, με εντολή των Ιταλών, που αγόρασαν τον ΟΣΕ για 45 μόνο εκατομμύρια ευρώ,σταμάτησαν την αμαξοστοιχία ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου και έσπευσαν 20 περίπου αστυνομικοί και ομάδες ΔΙΑΣ για να  προλάβουν τυχόν έκτροπα. Στον Σταθμό κατέφθασε και ο αστυνομικός διευθυντής Πιερίας Γιώργος Τζήμας.

Εφόσον κατέβασαν τους νεαρούς από το τραίνο έγινε προσπάθεια να συλλέξουν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για τα εισιτήρια τους, κάτι που δεν έγινε στην αρχή. Μετά από διαπραγματεύσεις και συχνές επικοινωνίες με την Αθήνα, δόθηκε εντολή να επιβιβαστούν οι νεαροί στο τραίνο και να αναχωρήσουν, όπερ και εγένετο.

Για άγνωστη αιτία δόθηκε αμέσως νεότερη εντολή από τους Ιταλούς και κατέβασαν και πάλι τους νεαρούς ενώ η αμαξοστοιχία παρέμενε καθηλωμένη στον Σταθμό για 40 λεπτά με τους επιβάτες να δυσανασχετούν ενώ κάποιοι επαγγελματίες απείλησαν με μηνύσεις την εταιρία για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση που επιβαρύνει τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Μετά από νέες διαπραγματεύσεις ο σταθμάρχης ζήτησε να του πούνε οι νεαροί πόσα χρήματα έχουν ούτως ώστε να εκδώσει τα εισιτήρια έστω και μειωμένα και να αναχωρήσουν για την Λειβαδιά εφόσον δίχως εισιτήριο θα τους σταματούσαν και στην Λάρισα.

Μετά απ’ όλη αυτή την ταλαιπωρία οι νεαροί επιβιβάστηκαν στο τραίνο με τά νεύρα των επιβατών να φτάνουν στο κόκκινο εφόσον αδικαιολογήτως γι’ αυτούς υπέστησαν αυτή την δοκιμασία.

Στο τέλος αναχώρησαν και οι αστυνομικοί οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για λίγα μόνο εισιτήρια που δεν κόπηκαν ενώ η πόλη και οι πολίτες τούς έχουν περισσότερη ανάγκη.

Η στάση αυτή των Ιταλών που δεν δίστασαν να καθηλώσουν σχεδόν μια ώρα σε έναν σταθμό ολόκληρη αμαξοστοιχία για λίγα μόλις εισιτήρια που δεν κόπηκαν, μας δίνει να καταλάβουμε τί θα γίνει σε άλλες καταστάσεις που θα προκύψουν.

ΠΛΗΘΟΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΣΤΟΝ-ΣΙΔ.-ΣΤΑΘΜΟ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΓΙΑ-ΝΕΑΡΟΥΣ-ΔΙΧΩΣ-ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.-2.Movie_Snapshot-750x422 ΠΛΗΘΟΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΣΤΟΝ-ΣΙΔ.-ΣΤΑΘΜΟ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΓΙΑ-ΝΕΑΡΟΥΣ-ΔΙΧΩΣ-ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.-5.Movie_Snapshot-750x422 ΠΛΗΘΟΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΣΤΟΝ-ΣΙΔ.-ΣΤΑΘΜΟ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΓΙΑ-ΝΕΑΡΟΥΣ-ΔΙΧΩΣ-ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.-11.Movie_Snapshot-750x422

πηγή pieria.tv Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

 

vendo

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά έκαναν. Απλά δεν θα έπρεπε να καθυστερήσουν το τρένο και να τους κατέβαζαν και φευγαν. Φαντάσου τι τελειωμένα ταξίδευαν που δεν μπορούσα ούτε ρεφενε να μαζέψουν τα λεφτά. Τεσπά πάντως ο αρθρογράφος μάλλον οπαδικα το προσεγγισε και όχι με την λογικη

  2. Και γιατι,να ταξιδεψουν δωρεαν οι υπολοιποι επιβατες που πληρωσαν να ταξιδεψουν ειναι κοροιδα.
    Και τι συμπεριφορα θα ειχαν μεσα στο τραινο κατα την διαρκεια του ταξιδιου ?
    Θα κινδυνευαν επιβατες κσι τροχαιο υλικο?
    Οσο για το τι αγορασαν οι Ιταλοι ας ενημερωθει ο συντακτης σωστα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.