Με μεγάλη επιτυχία τα τεστ στο Ωραιόκαστρο απο ΕΕΘ και ΕΣΩ

Με μεγάλη επιτυχία τα τεστ στο Ωραιόκαστρο απο ΕΕΘ και ΕΣΩ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα δωρεάν rapid τεστ για την Covid 19 από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου σήμερα στην πόλη του Ωραιοκάστρου.

121 δείγματα βγήκαν όλα αρνητικά.

Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης καθώς η Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Χρύσα Γεωργιάδου- Γρανούζη, ο Γενικός Γραμματέας του Κλεόβουλος Θεοτόκης, η Πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών Φανή Μπλιούμη, το μέλος της ΔΕ Κυριάκος Μερελής και το μέλος του ΔΣ Μπάμπης Τσαϊρέλης.

Εκπρόσωπος του δήμου ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Καρασαββίδης Δημήτρης και η τοπική Σύμβουλος της κοινότητας Ωραιοκάστρου κ.Μαρία Τοψή.

Την ασφάλεια της διεξαγωγής της σημερινής εκδήλωσης είχε για μία ακόμη φορά η ΟΜΑΚ  Ωραιοκάστρου.

Ο κ. Μιχάλης Ζορπίδης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ. Ιακωβίδης Βασίλης δήλωσαν και οι δύο πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και πολύ χαρούμενοι γιατί δυνατή συνεργασία που έχουν μεταξύ τους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.