Με μεγάλη συμμετοχή η διαδικτυακή εκδήλωση του Σ. Αναστασιάδη για τις επιπτώσεις της πανδημίας   

Με μεγάλη συμμετοχή κοινού έλαβε χώρα η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σ. Αναστασιάδης για τις επιπτώσεις της πανδημίας 

 « Αποφάσισα να αξιοποιήσω την τεχνολογία για να διατηρήσουμε ζωντανό τον δίαυλο της  επικοινωνίας μεταξύ  μας» υπογράμμισε ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, ανοίγοντας την εκδήλωση  που διοργάνωσε με θέμα: Πανδημία- Επιπτώσεις- Προοπτική,  μετά το θερμό καλωσόρισμά του προς τους συμμετέχοντες, πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού.

 Αναφερόμενος στη συνέχεια στις σοβαρές επιπτώσεις της πανδημίας και τους τριγμούς που προκάλεσε στη σημερινή πραγματικότητα, σημείωσε: «..αποφάσισα το θέμα της εκδήλωσης να είναι σχετικό με την πανδημία, για να βάλω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της καθημερινής ενημέρωσης με μία τεκμηριωμένη άποψη»

Ειδική αναφορά για το θέμα της εκδήλωσης, την πρωτοβουλία του κ. Αναστασιάδη και την ενημέρωση από τον καταξιωμένο Αναπληρωτή Καθηγητή –Λοιμωξιολόγο κ. Μεταλλίδη, έκανε στο χαιρετισμό του,  ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Τσαμασλής.

Αναφορικά με την πορεία της πανδημίας και τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ο Αναπληρωτής Καθηγητής- Λοιμωξιολόγος- Υπεύθυνος του Τμήματος Λοιμωξιολογίας και Κέντρου Αναφοράς COVID-19 της Α΄ Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ,  κ. Μεταλλίδης στην τοποθέτησή του, μεταξύ άλλων επεσήμανε:

«…είναι πάρα πολύ εύκολο να δούμε ανατροπές…Πιστεύω ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης επειδή έζησαν τα γεγονότα τον περασμένο Νοέμβριο έχουν διαφορετική αντίληψη. Τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδα τότε είχαν φτάσει στα όριά τους. Πρέπει να γίνει σαφές πως κανένας δεν έχει ξεφύγει τον κίνδυνο» και πρόσθεσε,

 «Ευτυχώς το σύστημα καταφέρνει και αντέχει με τη λήψη σωστών μέτρων. Σε μία μάχη παίρνεις αποφάσεις και βλέπεις τα αποτελέσματα. Το να μην παίρνεις αποφάσεις είναι λάθος»

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τοποθετήσεις των συμμετεχόντων και  ερωτήσεις προς τους ομιλητές.

Κύριο συμπέρασμα της  εκδήλωσης  ήταν ότι τα μέτρα, δηλαδή η τήρηση των αποστάσεων και οι μάσκες, μαζί με τους εμβολιασμούς θα βοηθήσουν ώστε να τελειώσει γρηγορότερα η περιπέτεια αυτή που μας ταλαιπωρεί πάνω από ένα χρόνο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.