Με πενιχρά μέσα οι αστυνομικοί του Τ.Α. Ωραιοκάστρου εκτελούν το καθήκον τους με υπερβάλλοντα ζήλο

Πάρα την έλλειψη προσωπικού του τμήματος ασφαλείας Ωραιοκάστρου και τη κοινή περιπολία με το τμήμα ασφαλείας Δέλτα (Σίνδου) όπου καλύπτουν μια τεράστια περιοχή, το φιλότιμο των αστυνομικών υπερισχύει και ο υπερβάλλοντας ζήλος πολλές φορές τους βάζει σε μεγάλο κίνδυνο.

Έγινα, από 4 δράστες, διαρρήξεις σε Ι.Χ. σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής Ωραιοκάστρου όπου μετέβη μετά από κλήσεις παθόντων στο σημείο το περιπολικό ασφαλείας Ωραιοκάστρου.

Μετά από σωστή διαχείριση πληροφοριών και τη γρήγορη αντίδραση τους εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και ξεκίνησε μια καταδίωξη στους δρόμους του Ωραιοκάστρου όπου και κατέληξε εντός του οικισμού αθίγγανων στη περιοχή Υψώματα Διαβατών.

Την ώρα που προσπαθούσαν να τους εγκλωβίσουν εντός του οικισμού δέχτηκαν βροχή από πέτρες από κατοίκους του οικισμού ώστε να μη μπορέσουν να τους συλλάβουν σπάζοντας τα παμπριζ των περιπολικών και ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

Κατάφεραν να διαφύγουν προς στιγμή αλλάζοντας όχημα όμως η παρατηρητικότητα των αστυνομικών δε άφησε περιθώρια στους δράστες όπου και συνελήφθησαν σε άλλο σημείο και με άλλο όχημα από αυτό που είχαν διαπράξει τις διαρρήξεις.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.