Με πρόσχημα το σχολείο μαζεύουν χρήματα

Πριν λίγο παρέα νεαρών βγήκε στην αγορά του Ωραιοκάστρου με πρόσχημα ότι είναι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Παλαιοκάστρου και πουλάνε λαχεία για την ενίσχυση του ταμείου τους. Μερικοί καταστηματάρχες απόρησαν στο άκουσμα του σχολείου,αφού 2ο Γυμνάσιο Παλαιοκάστρου δεν υπάρχει….! υπάρχει 3ο!
Όταν άρχισαν να ρωτάνε παραπάνω λεπτομέρειες οι νεαροί μασώντας τα λόγια τους είπαν ότι τώρα ήρθαν στο σχολείο,το οποίο είναι κοντά σε έναν μεγάλο σούπερ μάρκετ και δεν ξέρουν πολλά απο την περιοχή. Οι λαχνοί που πουλούσαν ήταν αθεώρητοι χωρίς καμιά σφραγίδα απόδειξης ότι εκπροσωπούσαν κάποιο σχολείο.
Το oraiokastro24 επικοινωνώντας με τα δυο Γυμνάσια έλαβε την απάντηση οτι το 3ο Γυμνάσιο δεν έχει προβεί σε καμία λαχειοφόρο αγορά και ότι το 2ο Γυμνάσιο, ενώ πραγματοποιεί σε λίγες ημέρες χορό,δεν πραγματοποιεί καμία λαχειοφόρο αγορά!
Οι καταστηματάρχες καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί σε τέτοιες προσεγγίσεις και να ζητούν πάντα κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.
λαχνοί

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.