Με τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα συναντήθηκε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Με τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα συναντήθηκε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.
«Η επίσκεψή μου είναι εθιμοτυπική, αλλά πρωτίστως είναι ουσιαστική», είπε ο κ. Βαρνάβας, απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, στον οποίο ευχήθηκε να έχει μια καλή και παραγωγική θητεία προς όφελος της ευρύτερης περιοχής.
«Ο σπουδαίος δήμος Ωραιοκάστρου θέλει πολλή δουλειά, γιατί δεν προσέχθηκε όσο θα έπρεπε», σημείωσε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, υπογραμμίζοντας ότι απαιτούνται αφενός ένας σχεδιασμός «που θα αγκαλιάζει όλη την περιοχή» κι αφετέρου η χάραξη ενιαίας γραμμής για τη δυτική Θεσσαλονίκη.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, από την πλευρά του, εξήρε το πνευματικό αλλά και το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κι εξέφρασε τη βούλησή του για στενή συνεργασία ανάμεσα στον δήμο και στην εκκλησία κατά προτεραιότητα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Δημήτρης Καρασαββίδης, Πολιτισμού Ηλίας Ζιακούλης και Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς Νικόλας Σαραμούρτσης, η πρόεδρος της κοινότητας Ωραιοκάστρου Μαρία Αραμπατζίδου, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σταύρος Μαρμαρίδης καθώς κι ο προϊστάμενος του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, π. Νικόλαος Μοναστηρίδης.
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, παράλληλα με τις ευχές του, προσέφερε στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου μία εικόνα της Παναγίας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.