Με τον υφυπουργό Εσωτερικών συναντήθηκε ο νέος δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο συναντήθηκε
ο νέος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης

Συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης, Θοδωρή Λιβάνιο είχε ο νέος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.
Μόλις ένα εικοσιτετράωρο έπειτα από την ορκωμοσία του ως δημάρχου, ο Παντελής Τσακίρης επισκέφθηκε την Αθήνα, όπου και πραγματοποιεί σειρά επαφών σε υπουργεία, ώστε να προωθήσει εκκρεμή θέματα για τον δήμο Ωραιοκάστρου που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Η αρχή στον κύκλο επαφών που έχει στην Αθήνα ο νέος δήμαρχος Ωραιοκάστρου έγινε με τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Εσωτερικών. Η συνάντηση Θοδωρή Λιβάνιου και Παντελή Τσακίρη πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να επιβεβαιώνουν την αποφασιστικότητά τους να συνεργαστούν στενά σε ένα ευρύ πεδίο θεμάτων.
Ο νέος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και ο υφυπουργός Εσωτερικών είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θεσμικά ζητήματα που αφορούν την ελληνική αυτοδιοίκηση και τη λειτουργία των δήμων στη μετά «Κλεισθένη» εποχή.
Παράλληλα, ο κ. Τσακίρης ενημέρωσε αναλυτικά τον υφυπουργό για μια σειρά ανοιχτών ζητημάτων για τον δήμο Ωραιοκάστρου, με κορυφαίο αυτό που έχει να κάνει με τα προβλήματα με το νερό στην περιοχή της Μυγδονίας.
Μάλιστα ο κ. Λιβάνιος ανέλαβε τη δέσμευση ότι πολύ σύντομα θα επισκεφθεί και ο ίδιος τον δήμο Ωραιοκάστρου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.