Με το Philips Smart Sleep θα "χορταίνετε" ύπνο, κάθε μέρα!

[ad_1]

Στα πλαίσια της IFA Global Press Conference 2018 που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις νέες προτάσεις της Philips για τη βελτίωση του ύπνου μας, τα Philips Somneo, Philips Air Purifier και Philips Smart Sleep.

philips sleep (6) (Medium)

Η Philips εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται έντονα στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων, μη χάνοντας την ευκαιρία να τονίσει το πόσο σημαντικός είναι ο ποιοτικός ύπνος για τον καθένα μας. Ακόμη κι αν δε μπορούμε, ενίοτε, να κοιμηθούμε τουλάχιστον 7-9 ώρες, όπως είναι το ιδανικό για τους ενήλικες, είναι η ποιότητα του ύπνου που μας κάνει να νιώθουμε κουρασμένοι και όχι πάντα η διάρκεια. Στατιστικά, όπως είδαμε στα πλαίσια της παρουσίασης, το 40% των ατόμων 25-45 ετών κοιμούνται λιγότερο από 7 ώρες, κατά μέσο όρο.

philips sleep (9) (Medium)

philips sleep (10) (Medium)

Στην παρουσίαση της κας. Liat Nen-Zur, Senior Vice-President και Head of Connected Digital Propositions της Philips και του κ. Bernd Laudahn, Market Leader Personal Health για της χώρες της DACH (Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία), είδαμε το νέο έξυπνο ξυπνητήρι Somneo της εταιρείας, το οποίο συνδυάζει ειδικούς ήχους και φωτισμό για την αφύπνιση, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κάνει και “mapping” των συνθηκών που επηρεάζουν τον ύπνο μας (θερμοκρασία, υγρασία, φως, θόρυβος), μέσω των αισθητήρων του και του ειδικού app. Σας ξυπνάει με ειδικό φωτισμό που εξομοιώνει το φως του Ήλιου και με απαλούς ήχους, ενώ παρέχει και πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου σας.

philips sleep (8) (Medium)

Επίσης, είδαμε το Philips Smart Sleep, μια συσκευή που μπορείτε να φορέσετε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του ύπνου και η οποία μεγιστοποιεί το όφελος κατά τη διάρκεια του “deep sleep”, της φάσης του ύπνου που είναι υπεύθυνη για την πνευματική μας ανάπαυση. Είναι σχεδιαμένη ειδικά ώστε να μη σας ενοχλεί ενώ τη φοράτε και κατασκευασμένη απο μαλακά υλικά, ενώ λειτουργεί ανιχνεύοντας το πότε βρίσκεστε σε “deep sleep” φάση και τότε εκπέμπει ειδικούς ήχους προκαθορισμένων συχνοτήτων σε πολύ χαμηλή ένταση, οι οποίοι ενισχύουν τα εγκεφαλικά κύματα χαμηλών συχνοτήτων, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να ξεκουράζεται όσο το δυνατόν περισσότερο, κατά τα λίγα λεπτά που διαρκεί αυτή η φάση κάθε βράδυ.

philips sleep (5) (Medium)

Τέλος, η Philips παρουσίασε και έναν καθαριστή αέρα (Air Purifier), ο οποίος βελτιώνει επίσης την ποιότητα του ύπνου σε συνδυασμό με τις προαναφερθείσες συσκευές, ενώ αντιμετωπίζει και τα αλλεργιογόνα που αιωρούνται στο χώρο σας και προκαλούν δύσπνοια κατά τον ύπνο.

philips sleep (1) (Medium)

Τα προϊόντα της Philips φυσικά θα βρίσκονται και στο περίπτερό της, στην IFA 2018 του Βερολίνου.

The post Με το Philips Smart Sleep θα “χορταίνετε” ύπνο, κάθε μέρα! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.