Με χειροπέδες στην Ευελπίδων ο Δημήτρης Λιγνάδης, βίντεο

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρίσκεται αυτή την ώρα ο ο Δημήτρης Λιγνάδης, κατηγορούμενος για «βιασμό κατά συρροή». Ο σκηνοθέτης αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροη.

Ο σκηνοθέτης – ηθοποιός συνελήφθη χθες, Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετήχθη στην Ευελπίδων από τη ΓΑΔΑ, φορώντας χειροπέδες και με σκυμμένο το κεφάλι, συνοδευόμενος πάντα από τον δικηγόρο του, Νίκο Γεωργουλέα. Δείτε τις εικόνες από την προσαγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη στην Ευελπίδων, στο παρακάτω βίντεο:

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει από την ανακρίτρια προθεσμία προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας για να προετοιμάσει την απολογία του. Ο σκηνοθέτης – ηθοποιός συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές αφού πρώτα έλαβαν καταθέσεις από σημαντικούς μάρτυρες που έδεσαν τις καταγγελίες που υπήρχαν σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.