Με 56 πρότυπες επιχειρήσεις η 29η DETROP BOUTIQUE και η 9η ARTOZYMA 2020

 

Με 56 πρότυπες επιχειρήσεις η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει

στην 29η DETROP BOUTIQUE και την 9η ARTOZYMA 2020

Mε 56 πρότυπες επιχειρήσεις η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει για ακόμη μια φορά δυναμικά στην 29η DETROP BOUTIQUE και την 9η ARTOZYMA 2020, που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι εκπρόσωποι των  επιχειρήσεων της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εποικοδομητικές συναντήσεις και να καλλιεργήσουν το έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες με τους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες που δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων στη διανομή, την εισαγωγή, το χονδρεμπόριο και τη λιανική πώληση τροφίμων και ποτών.

Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι να γίνει η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο με τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα τα οποία παράγονται από επιχειρήσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και τους παραγωγούς τους, να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ευκαιρία να ενημερωθούν οι καταναλωτές για τα πιστοποιημένα προϊόντα της Περιφέρειας και να αναδειχθούν, να προβληθούν και να προωθηθούν σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού τα μοναδικά τοπικά αγροδιατροφικά μας προϊόντα που προσδιορίζουν την ισχυρή ταυτότητα του πρωτογενή τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μέσα από τη DETROP BOUTIQUE 2020 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει την καμπάνια της για την προβολή και προώθηση της ξεχωριστής Μακεδονικής Κουζίνας με τη συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας «Ολύμπιος Ζευς», που με σεβασμό στην παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά της Κεντρικής Μακεδονίας θα ετοιμάσουν και θα προσφέρουν εδέσματα γνήσιας Μακεδονικής Κουζίνας σε όλους τους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, σε διακριτό χώρο γευσιγνωσίας του περιπτέρου 12, με διάφορες γευστικές εκδηλώσεις (live cooking και tasting event), ταξιδεύοντας τους επισκέπτες σε γευστικά σταυροδρόμια παράδοσης.

Στη DETROP BOUTIQUE 2020 θα πραγματοποιηθεί το θεματικό σαλόνι “CHEESE n’ WINE 2020”, όπου οι επισκέπτες θα απολαύσουν γεύσεις ποικίλων τυριών με τη συνοδεία κρασιού. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του 2016 και 2018, οι δυο κλάδοι καθιερώνονται πλέον και θα φιλοξενηθούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός με αναβαθμισμένη παρουσία. Θα πραγματοποιηθούν επίσης και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το “DELICIOUS GROCERY’ (ένα μοντέρνο μπακάλικο στολισμένο με τα προϊόντα των παραγωγών), το “BEER & COLD CUTS” (θεματικό σαλόνι για τον κόσμο της μπύρας) και το “TREND’S PRESENTATION” (όπου παρουσιάζονται μέσω προϊόντων όλες οι διεθνείς τάσεις στον παγκόσμιο χάρτη της γαστρονομίας).

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.