Μια ακόμη επιβεβαίωση για τα ψεύδη στις πλάτες των προσφυγόπουλων

Οι απορίες του 12θεσιου δημοτικού Μελισσοχωρίου ήρθαν να επιβεβαιώσουν την Ένωση Γονέων,τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου και τον δήμαρχο Χαλκηδόνας για την μη τήρηση των προαπαιτούμενων για την φοίτηση των προσφυγόπουλων στα σχολεία και για το οτι η επιλογή των σχολείων δεν έγινε με τους διευθυντές και τους δημάρχους,οπως αντίθετα ανέφερε ο κ.Παναγιώτης Ανανιάδης Περιφερειακός διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κεντρικής Μακεδονίας.
Ενα ηχητικό ντοκουμέντο στο site stokokkino.gr μαρτυρεί οτι ο κ.Ανανιαδης απορούσε για την αντίδραση του δημάρχου Ωραιοκάστρου οτι δεν θέλει τα προσφυγόπουλα στα σχολεία του δήμου του. Άφηνε υπονοούμενα ο κ.Ανανιάδης οτι τα προσφυγόπουλα δεν θα πάνε στο Ωραιόκαστρο γιατί γεωγραφικά άλλο σχολείο είναι κοντά στο κέντρο φιλοξενίας. Παραδέχεται επίσης την μη σωστή ενημέρωση των γονέων για το συγκεκριμένο θέμα.
Στο σχετικό ηχητικό θα ακούσετε και τον προγραμματισμό στις 15/9/16, δείτε εδω

Δείτε το δελτίο τύπου:

“ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ 12ΘΕΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΊΟΥ

Μετά την έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/01/17 προέκυψαν εύλογες απορίες και ερωτήσεις από το σώμα της συνέλευσης.

1.Με ποιά κριτήρια έχει γίνει η επιλογή του σχολείου μας,όταν ειδικά υπάρχουν κοντινότερα άλλες σχολικές μονάδες για τα παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας στο Δερβένι ALEXIL;

2.Γιατί ζητάνε από τον διευθυντή την εγγραφή των προσφυγόπουλων με ελλιπή στοιχεία και μέσα σε αυτά θεωρούν ελλιπείς και τους εμβολιασμούς;

3.Πότε ο περιφερειάρχης κος Ανανιάδης συναντήθηκε ή ρώτησε προφορικά τον διευθυντή του σχολείου,τον σύλλογο διδασκόντων και τον σύλλογο γονέων και έδωσαν την συγκατάθεση τους για να γίνει το σχολείο μας Δ.Υ.Ε.Π.(Δομή Υποδοχής για την εκπαίδευση των Προσφύγων);

4.Γιατί η διοίκηση του Δήμου από την στιγμή που όπως λέει δεν έχει δώσει την έγκριση της για τα συγκεκριμένα σχολεία ,δεν κάνει κινήσεις για να διορθώσει την αδικία που έχει γίνει στον Δήμο μας με την Μη τήρηση των όσων είχαν συμφωνήσει και οι ίδιοι με τον Γ.Γ.Υ.Παιδείας κο Παντή και τον αντιπεριφερειάρχη Εκπαίδευσης κο Ανανιάδη.

Το Δ.Σ του συλλόγου”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.