Μια κατακόκκινη καρδιά προσφοράς στήθηκε στην πλατεία του Δήμου Λαγκαδά

Μια μεγάλη κόκκινη καρδιά που συγκεντρώνει μέσα της όλη την αγάπη για τους συνανθρώπους μας με αναπηρίες έχει τοποθετηθεί από σήμερα στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά.

Πρόκειται για μια ακόμη δράση αλληλεγγύης και προσφοράς που υλοποιεί ο Δήμος Λαγκαδά, μετά από πρωτοβουλία του ίδιου του Δημάρχου Ιωάννη Ταχματζίδη και η οποία έχει στόχο τη συλλογή πλαστικών καπακιών από μπουκάλια για την προμήθεια ενός αναπηρικού αμαξιδίου.

«Είναι μια δράση κοινωνικής ευαισθησίας και σύμπραξης του Δήμου Λαγκαδά με την τοπική κοινωνία. Το μήνυμα είναι ότι ακόμη και στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε μπορούμε να προσφέρουμε έμπρακτα αγάπη, χαρά και ελπίδα σε συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα» τονίζει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης και καταλήγει «Εύχομαι οι δημότες του Λαγκαδά να αγκαλιάσουν μέσα από την… καρδιά τους την προσπάθεια αυτή και να αποδείξουν ότι η ανάγκη για προσφορά γίνεται στο τέλος και πράξη».

 

Ανάλογες μεταλλικές καρδιές για τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών πρόκειται να τοποθετηθούν σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες, τα Κέντρα Υγείας, σε πάρκα αλλά και πλατείες των Δ.Ε. του Δήμου Λαγκαδά.

Ο Δήμος Λαγκαδά ευχαριστεί θερμά την εταιρεία μεταλλικών κατασκευών «Υιοί Κ. Αιβάζογλου ΟΕ» για την προσφορά της «καρδιάς» που είναι τοποθετημένη στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.