Μια οικολογική καταστροφή ετοιμάζεται στο Ωραιόκαστρο

Μια οικολογική καταστροφή ετοιμάζεται στο Ωραιόκαστρο

Ως Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού είχαμε χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου από νωρίς για την παραχώρηση της Καμάρας Δρυμού ως δανειοθαλάμου, αφού μετά τις εκλογές του Μαΐου 2019 με ανάρτησή μας γνωστοποιήσαμε την ανησυχία την δική μας, των κατοίκων και των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, για το μείζον αυτό θέμα , γιατί πρόκειται για την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων Δρυμού και αντί της υποστήριξής μας και συστράτευσης σε αυτό το θέμα από όλες τις τοπικές παρατάξεις του Δρυμού, λάβαμε εξώδικο από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δρυμού κ. Πατσαλά με την δικαιολογία ότι προδιαγράφουμε το μέλλον.

Σήμερα ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιβεβαιωθήκαμε για μια ακόμη φορά για την ανησυχία μας και την επαγρύπνηση που δείχνουμε ως τοπική παράταξη για τα φλέγοντα θέματα και προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις που ταλανίζουν το χωριό μας.

Το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμό 475/2020 απόφασή του απέρριψε την αίτηση προσφυγής του Δήμου Ωραιοκάστρου και ως εκ τούτου μπορεί πλέον η ανάδοχος εταιρία να κάνει χρήση της περιοχής της Καμάρας ως δανειοθαλάμου για την εξόρυξη των αδρανών υλικών όσον αφορά για την εκτέλεση και ολοκλήρωση του έργου του οδικού άξονα Ν. Σάντας – Ασσήρου.

Προσεχώς η συνέχεια………..

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.