«ΜΜΕ και τρόποι επικοινωνίας με τους πολίτες»

«ΜΜΕ και τρόποι επικοινωνίας με τους πολίτες» το θέμα της πρώτης εισήγησης του Λαϊκού Πανεπιστημίου Ωραιοκάστρου που ξεκινά αύριο
Πρεμιέρα αύριο για το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ωραιοκάστρου με πρώτο θέμα εισήγησης: «ΜΜΕ και τρόποι επικοινωνίας με τους πολίτες». Τρεις γνωστοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της πόλης μας θα μας αναλύσουν τον ρόλο των social media στην ενημέρωση και της τηλεόρασης στην εποχή μας, αλλά και τη σχέση των ΜΜΕ με τους πολίτες. Ο Δημήτρης Βενιέρης, η Χριστίνα Κανατάκη και η Φένια Κλιάτση θα πραγματοποιήσουν τις εισηγήσεις τους και στη συνέχεια θα δεχθούν ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους.
Τα μαθήματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα για ένα τρίωρο (από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ) στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους δημότες στους οποίους, με την ολοκλήρωση των εξαμήνων θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Ο πρώτος θεματικός κύκλος για τη διδακτική περίοδο 2016 -2017 αφορά τους τομείς δημοσιογραφίας και ψυχολογίας με εισηγητές διακεκριμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές, γνωστούς δημοσιογράφους της πόλης καθώς και άλλους ομιλητές καταξιωμένους ο καθένας στον τομέα του.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται κατά την ημέρα έναρξης του Λαϊκού Πανεπιστημίου στο κτίριο «Παύλος Μελάς». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2313304059. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό.
img_5975
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.