Μπήκαν στον χορό του final 4 οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού

Τη νίκη που χρειαζόντουσαν εναντίον του ΑΣΚ Λαγκαδά πέτυχαν οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού στο ΔΑΚ Μυγδονίας την 21/5/2017, κάνοντας πραγματικότητα την ιστορικής σημασίας για την ομάδα πρόκρισή τους στο Final 4 του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ.
Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με 3–1(19-25)(25-18)(25-11)(25-13) βρέθηκαν να πανηγυρίζουν χορεύοντας με μοναδικό τρόπο, έχοντας πλέον αποβάλει τον εκνευρισμό που τις διακατείχε σε όλο τον αγώνα. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές οι Παγκορασίδες του Λαγκαδά εκμεταλλεύτηκαν το άγχος και τα λάθη του Μυγδονιακού στο 1ο σετ, φτάνοντας στους πρώτους 25 πόντους με ευκολία. Το σκηνικό ανατράπηκε στα επόμενα 3 σετ με τα κορίτσια της κας Άντζυ Τρύψια να υπερτερούν σε όλους τους τομείς και κυρίως στο σερβίς και στα μπλοκ.
Με χορευτικές κινήσεις Zumba και σε ρυθμούς fiesta δέχτηκαν χειροκροτήματα γι αυτή τους την επιτυχία που αποτελεί ταυτόχρονα αναγνώριση για τις προσπάθειες τους των τελευταίων ετών, αφού το σύνολο των κοριτσιών ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ομάδας.
Η Διοίκηση, οι άνθρωποι και οι φίλοι της ομάδας συγχαίρουν όλα τα κορίτσια και την προπονήτρια κα Άντζυ Τρύψια γι αυτή τη διάκριση και ήδη γνωρίζουν ότι όλοι Μαζί θα διεκδικήσουμε με περηφάνια μετάλλιο στο Final 4, όλοι Μαζί… όπως Μυγδονιακός!
Δείτε το χορευτικό στην αρχική σελίδα του www.mygdoniakos.gr ή στο κανάλι του Μυγδονιακού στο YouTube!
Μετά τους πανηγυρισμούς στο γήπεδο ακολούθησε έξοδος σε εορταστικό κλίμα στο DiVino στη Λητή Θεσσαλονίκης.
IMG_9313
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Τρύψια Άντζυ) Καραντάκη Δήμητρα (C), Γιάμπαστου – Πουλέκα Κατερίνα, Κυρμανίδου Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Κωστοπούλου Γεωργία, Λάκη Μαρία, Χατζηαστερίου Μαρία, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Λεούδη Μηλένα, Μαρανά Γεωργία, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Βεζύρη Ιωάννα, Ιορδανίδου Αθανασία, Ευφραιμίδου Εβελίνα.
ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ : (Κνάπεκ Γεώργιος) Σγουρομάλλη Ζωή (C), Σέρτη Κατερίνα, Δανά Αμαλία, Τερζίδου Κωνσταντίνα, Νερσέσοβα Ειρήνη, Πουρνάρα Γεωργία, Κατσάκου Ιφιγένεια, Δρόσου Χρύσα, Κατσάνου Αγγελική, Τσίρη Κατερίνα, Μάρκου Ελισάβετ, Σέρτη Κωνσταντίνα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.