Μπαλάκι στις πλάτες των εντυπώσεων τα αδέσποτα στο δήμο Ωραιοκάστρου

Μπαλάκι στις πλάτες των εντυπώσεων τα αδέσποτα στο δήμο Ωραιοκάστρου

Κυριολεκτικά με αθώες ψυχές παίζουν στο δήμο Ωραιοκάστρου οι υπεύθυνοι αγνοώντας παντελώς την επικινδυνότητα των ζώων.

Επανειλημμένες αναφορές έχουνε γίνει για αγέλες οι οποίες ζουν σε σημεία του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου, επικίνδυνες κατά των ανθρώπων αλλά τις περισσότερες φορές επικίνδυνες για την ίδια τη ζωή των ζώων.

Από τον Άννα στον Καϊάφα οι ευθύνες στο δήμο….

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν απαντά στα επαναλαμβανόμενα τηλεφωνήματα και η άλλοτε υπεύθυνη γίνεται αναρμόδια, και ο λόγος της αναφοράς στην πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου που υπάρχει καταγραφή στα δημοτικά συμβούλια να λαμβάνει το λόγο και να ενημερώνει για τα αδέσποτα ως γνώστης των καταστάσεων όπως η ίδια υποστήριζε για την “αλκυονίδα”  ή για την μετέπειτα συνεργασία που επρόκειτο να γίνει  με τον Δήμο Χαλκηδόνας,για την νομοθεσία, κτλ (δείτε ένα παράδειγμα εδώ)

Όπως επίσης η ίδια η Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου σε καταγγελία – υπόδειξη – ενημέρωση  πολίτη για αγέλη κατεύθυνε τον πολίτη να απευθυνθεί στη φιλοζωική.
Η φιλοζωική από πλευράς της δηλώνει, δικαίως, ότι δεν είναι αρμόδια να περιθάλψει και να φροντίσει τα αδέσποτα καθότι δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι, όπως σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι στο δήμο .

Και αυτό το μπαλάκι των υπευθύνων περνάει σε αθώες ψυχές που ζουν σε κεντρικούς δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και σε συχνά χρονικά διαστήματα εντοπίζονται σκοτωμένα.  Από την άλλη αγέλες  συγκεντρωμένες έξω από επιχειρήσεις, σπίτια ακόμη και ΚΔΑΠ δημιουργούν προβλήματα.

Προφανώς το θέμα με τα αδέσποτα και είναι μεγάλο προφανέστατα δεν απασχολεί κανέναν υπεύθυνο της διοίκησης Τσακίρη, σε αντίθεση με την εξαγγελία των προεκλογικών του δεσμεύσεων και επιθέσεων προς την προηγούμενη διοίκηση για την διαχείριση των αδέσποτων (δείτε σχετικά εδώ)

Άμοιρες τετράποδες ψυχές μπαλάκι στο παιχνίδι των εντυπώσεων όλων.

Τελευταία κύρια αναφορά και παράδειγμα στο μεγάλο αυτό πρόβλημα των αδέσποτων είναι η αγέλη που διαρκώς μεγαλώνει, είτε από καινούργια ενήλικα αδέσποτα είτε από νέα κουτάβια, στην οδό Μακεδονικού Αγώνα όπου υπάρχουν και σπίτια και επιχειρήσεις και ΚΔΑΠ

Τελικά έχουμε ή δεν έχουμε περισσυλογέα αδέσποτων στο δήμο Ωραιοκάστρου;


vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.