Μπαράζ προστίμων από το Α.Τ. Ωραιοκάστρου σε επιχειρήσεις στη Μυγδονία

Κλιμάκιο του Α.Τ. Ωραιοκάστρου ακολούθησε κατά γράμμα τον νόμο και γέμισε πρόστιμα επιχειρήσεις της Μυγδονίας. Τα πρόστιμα αφορούσαν παραβάσεις της νομοθεσίας περί της πανδημίας, αλλά και του αντικαπνιστικού νόμου. Κομμωτήρια, καφετέριες ακόμα και οπωροπωλεία δεν γλίτωσαν από το αυστηρό μάτι του νόμου, ακόμα και για μία ταμπέλα που δεν υπήρχε στην είσοδο του καταστήματος! Τα δε πρόστιμα τσουχτερά, από 300 έως και 500 ευρώ. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, δεκάδες ήταν οι επιχειρήσεις που έλαβαν το τσουχτερό χαρτάκι όπως αυτό της εικόνας.

Ένα από τα “ραβασάκια” της ΕΛ.ΑΣ.. Το συγκεκριμένο με 300 ευρώ πρόστιμο

Είναι απορίας άξιο πάντως με τι ευκολία κόβονται τέτοιου μεγέθους πρόστιμα σε μια περίοδο που η πανδημία έχει “γονατίσει” κυριολεκτικά τις επιχειρήσεις και που η ακρίβεια έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Αυτό δείχνει αναλγησία από μέρους της αστυνομικής αρχής και μία αποστασιοποίηση από την κοινωνική πραγματικότητα.

Τα νέα της Λητής

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.