Μπλόκο αστυνομικών τωρα στο Ωραιόκαστρο

Μπλόκο αστυνομίκων αυτή τη στιγμή στην κάθοδο της οδού Θεσσαλονικης.
Θέλοντας να επιβληθεί ο νόμος και στο παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο του Ωραιοκάστρου και στο όριο ταχύτητας οι αστυνομικοί βγαίνουν συχνά για περιπολία τον τελευταίο καιρό.
Το ανώτατο όριο ταχύτητας στον συγκεκριμένο δρόμο ειναι 50,ενα όριο που μερικοί νομίζουν οτι ειναι το κατώτερο…
image

vendo

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eκεινο που πρεπει να κοιταξουν, ειναι τα διπλο και τριπλοπαρκαρισμενα, μπροστα στη σχολη της Ασπας και στο Μελι -Μελι στον ιδιο δρομο, Νομιζω υπαρχει μεγαλυτερος κινδυνος εκει!!
    Αλλωστε στο συγκεκριμενο δρομο απαγορευετε η σταση και η σταθμευση!!
    Δεν εχω δει να γραφουν κανενα διπλοπαρκαρισμενο.
    Επεσα επανω σε διπλοπαρκαρισμενο -εφταιγα, δεν λεω- μπροστα στο Μελι πριν 2 χρονια , και ζητησα να γραψουν οσους ηταν παρκαρισμενοι και διπλοπαρκαρισμενοι, και δεν εκαναν τιποτε.. απορουσαν μονο πως επεσα επανω σε διπλοπαρκαρισμενο , σε δρομο με δυο λωριδες, απο τις οποιες η μιαμιση ηταν κατειλλημενη ….

    • Αναστασια το προβλημα δεν ειναι τα διπλοπαρκαρισμενα.Το προβλημα ξεκινησε πριν απο 20 χρονια.Οταν οι εργολαβοι χτιζανε κ τα ημιυπογεια κ τις θεσεις παρκινγκ για να πληρωθουν επιπλεον αλλα κ ο κοσμος που τα αγοραζε για να εχει επιπλεον εναν οροφο κατοικησιμο κανενας δεν παραπονιοταν.Τωρα που φτασαμε εδω ολοι παραπονιουνται..Αλλα λυση ετσι οπως εχει γινει το Ωραιοκαστρο τωρα δεν νομιζω να γινει κατι γιατι ειναι κ δυσκολο.Εχουμε το κλασσικο ελληνικο προβλημα.Αντι να προβλεπουμε
      καταστελουμε

  2. Το προβλημα ειναι οτι δυστυχως δεν υπαρχει αστυνόμευση! Οι αστυνομικοι βγηκαν στο δρομο επειδη εχθες το βραδυ εγινε ακομη ενα τροχαιο. Γιατι παλι ενας ασυνειδητος οδηγος αντι να παει 10 μετρα παραπανω και να στριψει, προτιμησε να κάνει αναστροφή. 10 λεπτα να σταθουν στην Θεσσαλονίκης και να ελεγχουν τις παραβασεις, ο δημος Ωραιοκάστρου θα γινει ο πλουσιοτερος δήμος. …

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.