Μυγδονία: Τα αστικά λεωφορεία θα πηγαίνουν στο Βαρδάρη έως το τέλος του 2020

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Δρυμού αλλά και γενικότερα ολόκληρης της Μυγδονίας, μετά από ενέργειες της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού σύντομα γίνεται πράξη.
«Τα αστικά λεωφορεία θα πηγαίνουν στο Βαρδάρη έως το τέλος του 2020»

Ευχαριστούμε τόσο τον ΟΣΕΘ, όσο και τον Δήμου Ωραιοκάστρου που αγκάλιασαν τη μελέτη βιωσιμότητας που κατέθεσε η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού που αποδείκνυε και τεκμηρίωνε το αίτημα μας, ότι μπορεί να τροποποιηθεί το υφιστάμενο τέρμα από το αμαξοστάσιο Σταυρούπολης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Δρυμού αλλά και γενικότερα ολόκληρης της Μυγδονίας, μετά από ενέργειες της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού γίνεται πράξη. Τα αστικά λεωφορεία θα πηγαίνουν στο Βαρδάρη έως το τέλος του 2020 Ευχαριστούμε τόσο τον ΟΣΕΘ όσο και τον Δήμο Ωραιοκάστρου που αγκάλιασαν την μελέτη βιωσιμότητας της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού που αποδείκνυε και τεκμηρίωνε το αίτημά μας, ότι μπορεί να τροποποιηθεί το υφιστάμενο τέρμα από το αμαξοστάσια Σταυρούπολης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. ΕΝΩΤΙΚΗ Sρυγια ΚΙΝΗΣΗ AGESLAMONINHE"
Θεοδοσης Σακης Κουσαξίδης, Jimmys Moraitis και 21 ακόμη
43 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!

 

Σχόλιο
Κοινοποίηση
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.