Μόδα και φθινόπωρο – χειμερινή σεζόν – πώς να ντυθείτε ζεστά και κομψά;

Μόδα και φθινόπωρο – χειμερινή σεζόν – πώς να ντυθείτε ζεστά και κομψά;

Καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν και τα φύλλα αρχίζουν να αλλάζουν χρώματα, ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και να αγκαλιάσετε τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Από πουλόβερ μέχρι μπότες, σας έχουμε καλύψει με τα τέλεια σύνολα για να δείχνετε κομψή και να αισθάνεστε άνετα όλη τη σεζόν.

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία ενός φθινοπωρινού outfit;

Το φθινόπωρο έχει να κάνει με το παιχνίδι με διαφορετικές υφές. Αναμείξτε και συνδυάστε υφάσματα όπως πλεκτά, τζιν, δέρμα και σουέτ για να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον στο ντύσιμό σας. Τα ρούχα με υφή φαίνονται κομψά και προσθέτουν ένα άνετο και πικάντικο στοιχείο στο σύνολό σας. Οι τζιν μίντι φούστες επέστρεψαν και είναι καλύτερες από ποτέ. Φορέστε αυτή τη φούστα με ένα συνδυασμό ζακέτας και μπλουζάκι, σαν αυτές που μπορείτε να βρείτε στον παραπάνω σύνδεσμο  https://answear.gr/m/sisley και θα νιώσετε αμέσως το φθινόπωρο. Επιπλέον, μπορείτε να απογειώσετε αυτό το ντύσιμο για ένα ραντεβού, συνδυάζοντάς το με μπότες μέχρι το γόνατο.

Το μυστικό για να πετύχετε μια φθινοπωρινή εμφάνιση;

Το φθινόπωρο είναι γνωστό για την πλούσια και ζεστή χρωματική του παλέτα. Αγκαλιάστε την εποχή ενσωματώνοντας στο ντύσιμό σας χρώματα όπως το μπορντό, το κίτρινο, το βαθύ πράσινο και το πορτοκαλί. Αυτά τα χρώματα όχι μόνο αντικατοπτρίζουν την αλλαγή των φύλλων, αλλά προσθέτουν και μια πινελιά ζεστασιάς στην εμφάνισή σας. Επιλέξτε ένα φόρεμα σεμιζιέ σε πράσινο χρώμα και συνδυάστε το με κομψές γόβες, σαν κάποιες από τις πολλές εντυπωσιακές που μπορείτε να ανακαλύψετε πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο https://answear.gr/h/gobes-me-hontro-takouni . Τα δερμάτινα γοβάκια σε είναι μια μοντέρνα επιλογή υποδημάτων για αυτή την εποχή και προσθέτουν στο σύνολο μια μοναδική κομψότητα .Μερικά εντυπωσιακά βραχιόλια ή μια όμορφη τσάντα μπορούν επίσης να ολοκληρώσουν την εμφάνιση. Αυτό το ντύσιμο είναι ιδανικό για μια μέρα στα μαγαζιά για ψώνια ή για brunch με φίλους.

Άνετη και με business look;

Υπάρχουν κάποιες μέρες που θέλουμε να νιώθουμε άνετα και ζεστά, αλλά πρέπει να δείχνουμε και επαγγελματίες. Για τέτοιες περιστάσεις, ψηφίζουμε ένα κομψό μίντι φόρεμα ζιβάγκο σε λευκές ή παλ αποχρώσεις. Συνδυάστε το με μια ιδιαίτερη ζώνη και είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε χωρίς καμία προσπάθεια, Οι Γυναικείες ζώνες στο answear.gr θα σας βοηθήσουν να βρείτε την πιο κατάλληλη και ταιριαστή ζώνη για εσάς, χαρίζοντας σας εμφανίσεις γεμάτες κομψότητα και στυλ.

Τι παπούτσια να επιλέξω για το φθινόπωρο;

Τα μποτάκια είναι πάντα must have για το φθινόπωρο, ταιριάζουν σχεδόν με κάθε ντύσιμο, είτε πρόκειται για τζιν, είτε για φούστα ή φόρεμα. Ξεκινήστε με μποτάκια σε τόνους του μαύρου, του μπεζ ή του καμηλό και συνδυάστε τα με ένα ρούχο σε παρόμοια χρώματα. Πειραματιστείτε με διαφορετικές ουδέτερες αποχρώσεις για να βρείτε την αγαπημένη σας και δημιουργήστε μια εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα διαχρονική και κομψή. Τα μοκασίνια με τακούνι επίσης επιστρέφουν δυναμικά αυτό το φθινόπωρο. Πειραματιστείτε με εναλλακτικά φινιρίσματα, όπως σε δέρμα καστανιάς και ή μαύρο λουστρίνι. Τέλος γιατί να μην ξεχωρίσετε με τα λευκά sneakers. Ταιριάζουν καλά με κάθε ντύσιμο, είτε ως έντονη αντίθεση με ένα άλλο έντονο χρώμα, όπως με ένα κόκκινο παλτό, είτε απλά συνδυάζοντας τέλεια με ζιν και ένα τοπ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.