Νέα δεδομένα… Απο την Κυριακή απαγορεύεται το take away – Στα όρια της η εστίαση

Νέα δεδομένα… Απο την Κυριακή απαγορεύεται το take away – Στα όρια της η εστίαση

Στα όρια της κυριολεκτικά η εστίαση. Απανωτά τα χτυπήματα που δέχεται ο κλάδος.
Με τελευταίο, εως αυτήν την ώρα, την απαγόρευση του take away.
Πανελλήνια κινητοποίηση του κλάδου απο την  «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ» (ΠΟΕΣΕ), την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 θα παραδώσουν τα κλειδιά των καταστημάτων τους μαζί με όλες τις υποχρεώσεις, δείτε σχετικά εδώ και εδώ 

Άλλαξαν τα δεδομένα που ανακοίνωσε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί, ότι απο σήμερα ξεκινάει η απαγόρευση του take away σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Αττική, δείτε σχετικά εδώ

Απαγορεύεται το take away από επιχειρήσεις εστίασης απο την Κυριακή 7/2 και το Σαββατοκύριακο 13-14/2

Αύριο, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Φεβρουαρίου απαγορεύεται μόνο στις περιοχές Αττικής, Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) από τις επιχειρήσεις εστίασης, σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Η πώληση καφέ μέσω της διαδικασίας take away απαγορεύεται και από τις επιχειρήσεις αρτοζαχαροπλαστείων, φούρνων και λοιπών επιχειρήσεων που η πώληση καφέ δεν αποτελεί κύρια δραστηριότητα.

Η υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) θα λειτουργεί κανονικά.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.