Νέα παράταση στην απαγόρευση κυκλοφορίας στο Δασόκτημα Ωραιοκάστρου

Νέα παράταση στην απαγόρευση κυκλοφορίας στο Δασόκτημα Ωραιοκάστρου

Από το Δήμο Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό πως από την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε νέα παράταση στην απαγόρευση κυκλοφορίας στο Δασόκτημα Ωραιοκάστρου και στο Σέιχ Σου, ενώ παραμένον σε αυστηρή επιτήρηση οι δασικές περιοχές των Δ.Ε. Λαγκαδά και Σταυρού, καθώς και τους δάσους Χορτιάτη.

Ειδικότερα, από την αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, αποφασίστηκε:

  • Απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στο τμήμα του Περιαστικού Δάσους (Σειχ-Σου), που περικλείεται από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, την Επαρχιακή Οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου – Εξοχής και την Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πανοράματος – Χορτιάτη, από την Τετάρτη 04.08.2021 και ώρα 07:30 το πρωί έως και την Πέμπτη 05.08.2021 στις 07:30 το πρωί.
  • Απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στο τμήμα της δασικής έκτασης Ωραιοκάστρου (δασόκτημα Ωραιοκάστρου) την Τετάρτη 04.08.2021 και ώρα 07:30 π.μ. έως και Πέμπτη 05.08.2021 και ώρα 07:30 π.μ.
  • Αυστηρή και αυξημένη επιτήρηση των δασικών συμπλεγμάτων του Δήμου Θέρμης, των Δ.Ε. Λαγκαδά και Δ.Ε. Σταυρού καθώς και του Δάσους Χορτιάτη.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.