Νέα προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ-Το μεσημέρι η διάσκεψη

[ad_1]

Νέα προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ-Το μεσημέρι η διάσκεψη

 Νέα προσπάθεια για συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα καταβληθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, που συνεδριάζει στις 14:00.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε τη νέα προσπάθεια για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, την περασμένη εβδομάδα, χωρίς να αναφερθεί σε προτεινόμενα πρόσωπα.

 Είχε, ωστόσο, προϊδεάσει ότι ενδεχομένως να υπάρξουν διαφοροποιήσεις της πρότασης που είχε κατατεθεί κατά την προηγούμενη Σύνοδο, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι τα ίδια πρόσωπα εξακολουθούν να δηλώνουν διατεθειμένα να προσφέρουν έργο στο ΕΣΡ. «Θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και ελπίζω σε ευτυχή κατάληξη» είχε δηλώσει ο Νίκος Βούτσης για τις προπαρασκευαστικές διαβουλεύσεις πριν από τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων.

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία θέτει ως προϋπόθεση για τη συζήτηση την κατάργηση του νόμου Παππά για την αδειοδότηση των καναλιών.

Σε περίπτωση αδιεξόδου η κυβέρνηση προσανατολίζεται να καταθέσει την τροπολογία Παππά που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις μεθαύριο Πέμπτη.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.