Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο στην Ημαθία: 28χρονος παρέσυρε και σκότωσε τη 15χρονη

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο στην Ημαθία: 28χρονος παρέσυρε και σκότωσε τη 15χρονη

Τραγωδία στην Ημαθία. Ένα 15χρονο κορίτσι σκοτώθηκε σε τροχαίο με εγκατάλειψη, ενώ η μητέρα και η αδερφή της νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, δίνοντας «μάχη» για τη ζωή τους.

«Τσακώθηκε με την γυναίκα του και ξέσπασε στο γκάζι!»

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου που πριν από λίγες ημέρες παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μια μητέρα με τις δύο κόρες της στην Παλαιοχώρα Ημαθίας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 15χρονου κοριτσιού και τον σοβαρό τραυματισμό των άλλων δύο γυναικών. Ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου έχει ταυτοποιηθεί, καθώς όλοι στην Παλαιόχωρα τον γνωρίζουν και έδωσαν πληροφορίες στις αρχές για αυτόν. Πρόκειται για έναν νεαρό Ρομά, περίπου 25 ετών, που ζει και αυτός στον ίδιο συνοικισμό με τα θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, ο νεαρός οδηγός αγόρασε και παρέλαβε το αυτοκίνητο, με το οποίο παρέσυρε την μητέρα και τις δυο κόρες της, πριν από 15 ημέρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες είναι λάτρης της ταχύτητας και οι κάτοικοι της Παλαιόχωρας τον είχα δει πολλές φορές να τρέχει μέσα σε κατοικήσιμη περιοχή.

«Είχε μαλώσει με την γυναίκα του και ξέσπασε πατώντας το γκάζι»

Το μοιραίο βράδυ, όμως, φαίνεται πως ξέσπασε στο γκάζι παρασύροντας στο θάνατο τη 15χρονη και τραυματίζοντας βαρύτατα την 11χρονη αδελφή της και την 37χρονη μητέρα της. «Μάλωσε άγρια με την γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ξέσπασε πατώντας το γκάζι» λέει στο makthes.gr κάτοικος του χωριού.

Μετά το τροχαίο, ο νεαρός οδηγός εξαφανίστηκε και οι αρχές τον αναζητούν για να τον συλλάβουν. Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες άλλαξε την φωτογραφία προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.