Νέος ξυλοδαρμός οδηγού του ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ από επιβάτη, επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα

Νέος ξυλοδαρμός οδηγού του ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ από επιβάτη, επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα

Θύμα ξυλοδαρμού, αλλά και επίθεσης με μαχαίρι, έπεσαν το βράδυ της Κυριακής 12/7/2020, ο εισπράκτορας της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.,  Στ.Β. και ο οδηγός λεωφορείου της γραμμής Ασπροβάλτας.
Το επεισόδιο έγινε….

στη δομή Λουτρών Απολλωνίας, ενώ ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία , την οποία κάλεσε ο οδηγός και ο εισπράκτορας του λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ασπροβάλτα – Θεσσαλονίκη.
Όλα έγιναν όταν ο εισπράκτορας ζήτησε τυπικά και μονολεκτικά από τον δράστη, να φορέσει μάσκα, όπως έγινε με όλους τους επιβάτες. Με το “mask please”, o επιβάτης γρονθοκόπησε στο κεφάλι τον εισπράκτορα, χωρίς να συμβεί κάτι άλλο, ενώ όταν προσέτρεξε σε βοήθεια ο οδηγός, ο επιβάτης έβγαλε μαχαίρι απειλώντας τους.
Κλήθηκε άμεσα η αστυνομία η οποία κατέγραψε το περιστατικό, αφού στο μεταξύ ο δράστης είχε προλάβει να απομακρυνθεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες των υπολοίπων επιβατών, ο δράστης είναι Αφγανός πρόσφυγας 20 περίπου ετών, που διαμένει στη δομή Απολλωνίας.
sakisgeorgiadis
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.