Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη με το τρένο

Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη με το τρένο

Σχεδόν 40 μέρες έχουν περάσει από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη που βύθισε τη χώρα στο πένθος και οι επιβάτες των τρένων είναι ακόμη μουδιασμένοι και φοβισμένοι όταν το χρησιμοποιούν.

Έναν και πλέον μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, τα επιβατικά τρένα στον σιδηροδρομικό άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη έχουν μπει στις ράγες.

Σήμερα η εταιρία ενημέρωσε το επιβατικό κοινό για ένα επιπλέον δρομολόγιο στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Οι επιβάτες μπαίνουν στο τρένο, όπως είπαν στην κάμερα του MEGA, πάντα με ενδοιασμούς και φόβο. Πρέπει να μεταβούν στην εργασία και τις υποχρεώσεις τους και αναγκάζονται να το χρησιμοποιήσουν.

«Αναγκαστικά θα μπω και όπως έμπαινα τόσα χρονια, με κίνδυνο ζωης, γιατί από θαύμα ζούμε», δήλωσε ένας επιβάτης.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που δεν έχουν πλέον στις επιλογές τους το τρένο. Τώρα επιλέγουν να ταξιδέψουν προς Θεσσαλονίκη με το ΚΤΕΛ, αφού σε αυτό το μέσο αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια.

Όπως είπαν οι υπεύθυνοι, τα λεωφορεία αναχωρούν γεμάτα και τα δρομολόγια των τρένων αναμένεται να μπουν σε κανονικότητα. Πάντως ο κόσμος με τις πληγές της τραγωδίας να είναι ακόμα νωπές μετακινείται με συνταξιδιώτη την ανασφάλεια.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.