Νίκη για την ομάδα των Παγκορασίδων Β΄ του Μυγδονιακού επί του Παναθλητικό Σ.Φ. Συκεών

Το Σάββατο 27-2-2016 στο ΔΑΚ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ η Β΄ ομάδα Παγκορασίδων του Μυγδονιακού νίκησε με σκορ 3-0 (25-11, 25-20, 25-10) τον Παναθλητικό Σ.Φ. Συκεών.
Παγκορασιδες,Μυγδονιακος,pagkorasides,migdoniakos
Οι μικρές αθλήτριες του κυρίου Ηρακλή Θεοδώρου, που αγωνίστηκαν όλες, έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ και κέρδισαν, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα μόνο στο 2ο σετ, την ομάδα του Παναθλητικού Σ.Φ. Συκεών.. Την νίκη αυτή ο προπονητής και οι αθλήτριες του Μυγδονιακού την αφιερώνουν στην αθλήτρια του Μυγδονιακού Πανούση Χάιδω η οποία τραυματίστηκε στο χέρι και της εύχονται περαστικά .
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Θεοδώρου Ηρακλής) Κυρμανίδου Μαρία, Παναγιώτου Χριστίνα, Εφραιμίδου Εβελίνα, Πρεκατή Στέλλα, Μαράνα Γεωργία, Χατζηκυριάκου Στέλλα, Γιάμπαστου, Κατερίνα, Βεζύρη Ιωάννα, Σερετούδη Ελένη, Γουνιώτη Φωτεινή, Χατζησακκούλα Ησαΐα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Βογιατζή Στυλιανή
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΦΣ: (Πούλος Αθανάσιος) Ιωάννου Δες., Γερασίμου Α,. Φίλη Αγγ., Κουτρούση Κων., Κάκτση Ελ., Γιαννακοπούλου Μαρ., Μπιτοπούλου Φανή, Νότα Αλεξ..

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.