Νίτσας: Σε δύο εβδομάδες οι αποφάσεις για την παρέλαση – Αν ο εορτασμός γίνει όπως πέρυσι θα έχουμε πρόβλημα

Νίτσας: Σε δύο εβδομάδες οι αποφάσεις για την παρέλαση – Αν ο εορτασμός γίνει όπως πέρυσι θα έχουμε πρόβλημα

«Ό,τι κι αν πιστεύει ο κόσμος, ό,τι κι αν ψηφίζει, να καταλάβει ότι πρέπει να εμβολιαστεί», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στον ρ/σ της Θεσσαλονίκης STATUS FM 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Νίτσας.

«Οι αποφάσεις για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα ληφθούν μετά από 2 εβδομάδες. Είναι λάθος να συζητάμε από τώρα. Οι προετοιμασίες μπορούν να γίνουν κανονικά, αλλά στο επίκεντρο των συζητήσεων πρέπει να τεθεί ο τρόπος. Αν είναι ο εορτασμός να γίνει όπως πέρσι θα έχουμε πρόβλημα», προειδοποίησε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε, παράλληλα, την ανάγκη να τηρηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα έχουν ήδη γίνει πολλές «παρελάσεις», αναφερόμενος σε συγκεντρώσεις και πορείες, κατά τις οποίες τα μέτρα δεν τηρούνται.

Ο κ. Νίτσας εξέφρασε την έκπληξή του για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας ότι ο κόσμος στη Βόρεια Ελλάδα δεν έχει πειστεί.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα που παρουσιάζουν οι ΜΕΘ. Στο 93% είναι οι ανεμβολίαστοι στην 3η ΥΠΕ, στο 94% στη 4η ΥΠΕ.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

Το απόσπασμα για τις παρελάσεις:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.