Να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ζητά ο δήμος Ωραιοκάστρου

Με έγγραφό της προς τα συναρμόδια υπουργεία και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολιτικής προστασίας. Η παρατεταμένη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών έχει προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο του δήμου, μια ολόκληρη περιοχή στην Νέα Φιλαδέλφεια (Βάλτα) έχει πλημμυρίσει ενώ οι κτηνοτροφικές διαβάσεις στον Πεντάλοφο έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες.
Στην περιοχή βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης ενώ κλιμάκια μηχανικών και της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου καταγράφουν τις ζημιές.
Δυστυχώς, δεν αποφύγαμε τις ανθρώπινες απώλειες καθώς ένας συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο κ. Γαβότσης εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του συνανθρώπου μας και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, οι υπηρεσίες του δήμου παραμένουν σε ετοιμότητα και έχει επιστρατευτεί όλος ο μηχανισμός για την άμεση εξομάλυνση της κατάστασης στο σύνολο του δήμου.
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.