Να πώς ένα Samsung Galaxy S8 μπορεί να γίνει …διάφανο!

[ad_1]

Ο YouTuber JerryRigEverything πολλές φορές καταστρέφει smartphones, σε αυτό το video όμως δε συμβαίνει αυτό. Αποφάσισε να δημιουργήσει ένα διάφανο Galaxy S8, όπως αυτά τα κλασικά Game Boy Colors, που οι gamers αγαπούσαν στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

galaxy-s8-transparent

Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, αρχικά, αφαίρεσε το πίσω περίβλημα του κινητού, κάτι το οποίο, όπως σημείωσε το iFixit στη δική του περιγραφή της συσκευής, είναι μια δύσκολη δουλειά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην προκληθούν ζημιές ή ρωγμές. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα ειδικό υλικό που αφαίρεσε το χρώμα και την υφή και έκανε την πίσω όψη του τηλεφώνου να φαίνεται σαν γυαλί.

Μετά από αυτό, απομάκρυνε μερικά από τα εσωτερικά στοιχεία, όπως τον πίνακα ασύρματης φόρτισης και ορισμένα από τα πλαστικά εξαρτήματα των ηχείων, για να είναι πιο ευδιάκριτα μερικά από τα πιο αισθητικά ευχάριστα εξαρτήματα του κινητού. Μόλις εφάρμοσε και μερικές συγκολλητικές ταινίες, για προστασία από τη σκόνη, το λαμπερό πίσω περίβλημα του νέου S8 ήταν εντελώς διαφανές.

Φαίνεται σίγουρα φοβερό – ωστόσο αφαιρώντας ορισμένα στοιχεία, το κινητό χάνει την ικανότητά του για ασύρματη φόρτιση, δεν είναι πια αδιάβροχο και δεν έχει καμία εγγύηση. Επιπλέον δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το τηλέφωνο συνεχίζει να λειτουργεί πραγματικά, μετά από τις μετατροπές που υφίσταται.

Σε κάθε περίπτωση, δείτε το εντυπωσιακό video.

The post Να πώς ένα Samsung Galaxy S8 μπορεί να γίνει …διάφανο! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.