Νεαροί σκαρφαλώνουν στο πίσω μέρος του ΟΑΣΘ,φωτο

Νεαροί σκαρφαλώνουν στο πίσω μέρος του ΟΑΣΘ

Ομάδα νεαρών αγοριών, στην περιοχή των Μετεώρων Πολίχνης, σκαρφαλώνουν στο πίσω μέρος των αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ, θέτοντας τη σωματική τους ακεραιότητα σε κίνδυνο, όπως καταγγέλλουν οδηγοί του ΟΑΣΘ και πολίτες, σύμφωνα με την ομάδα Think Simple, αλλά και την Ένωση Πολιτών «Μετέωρα Πολίχνης».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το περιστατικό συμβαίνει εδώ και ενάμιση χρόνο.

Όπως αναφέρουν οδηγοί του ΟΑΣΘ και πολίτες, οι νεαροί αφού σκοτεινιάσει «ξεκινούν το παιχνίδι με τον θάνατο αγνοώντας το μέγεθος του κινδύνου που διατρέχουν».

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης, στη γραμμή 35 Μετέωρα επαναλήφθηκε το περιστατικό, ωστόσο ο οδηγός αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και σταμάτησε πριν συμβεί κάποιο ατύχημα.

Σύμφωνα με την ομάδα Think Simple, ενημερώθηκαν το κέντρο του ΟΑΣΘ, αλλά και η Αστυνομία, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Ανακοίνωση:
“Στην γραμμή 35 ΜΕΤΕΩΡΑ ΟΑΣΘ, για ακόμα μια φορά μικρά παιδιά και δεκάχρονα ακόμα, πιάνονται στο πίσω μέρος του λεωφορείου που κινείται. Κλήθηκε η αστυνομία από τις 21:00 έως και τις 22:00 το βράδυ για να καταγραφεί το πρόβλημα!”.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.