Το “ΕΛΠΙΔΑ” επισκέφτηκαν Αχτσιόγλου και Χατζηγεωργίου,βίντεο

Την μονάδα αυτιστικού ατόμου “ΕΛΠΙΔΑ” επισκέφτηκαν σήμερα η  Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου και η Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιας για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Ενημερώθηκαν για το έργο,, για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης , τα εργαστήρια και γενικά για όλη την δράση της μονάδας.

Η επίσκεψη αφορούσε την ανανέωση της παραχώρησης των 6 κτιρίων που υπεγράφη προσφάτως από την κυρία Αχτσίογλου, για διάστημα 10 ετών με σκοπό την παροχή υπηρεσιών και φροντίδας σε άτομα με αυτισμό και νοητική αναπηρία, καθώς και για τη στήριξη των οικογενειών τους.

Ενημερώθηκαν για την στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης που θα ιδρυθεί απο την μονάδα τον Σεπτέμβριο σε ένα έτοιμο εδώ και καιρό κτίριο.

 

Δηλώσεις Αχτιόγλου:

Δηλώσεις Χατζηγεωργίου:

Δηλώσεις Μαρίας Καστανοπούλου,πρόεδρος της μονάδας ΕΛΠΙΔΑ:

Σημειώνουμε ότι αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούσαν τον γύρω χώρο της περιοχής της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΙΔΑ” καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.