Νεκρή απο τα χέρια του πατέρα της η 6χρονη

Από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης βγήκε ανακοίνωση εξαφάνισης της μικρής στο Amber Alert: «Στις 27/04/2017, τις πρώτες πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την Αγία Βαρβάρα, η Εικοσπεντάκη Στυλιανή, 6 ετών.
IMG_8921
Ο πατέρας του παιδιού, πρώην αστυνομικός,θεωρήθηκε ως κύριος ύποπτος καθώς έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις κατα την διάρκεια της κατάθεσης του.
Στην πρώτη του κατάθεση υποστήριξε ότι το πρωί της Πέμπτης ξύπνησε αλλά δεν βρήκε στο κρεβάτι του το 6χρονο κορίτσι, το οποίο είχε δυσκολία στη μετακίνηση.
Επειτα συμπλήρωσε οτι είχε ενημερώσει στο σχολείο απο την προηγούμενη ημέρα οτι δεν θα πήγαινε τον δίδυμο αδερφό του άτυχο κοριτσιού στο σχολείο. Τελικά πήγε τον μικρό σχολείο και έπειτα δήλωσε την εξαφάνιση.
Δήλωσε ακομη οτι το βράδυ βγήκε από το σπίτι για να πετάξει σκουπίδια και είχε αφήσει τα κλειδιά στην πόρτα του διαμερίσματος. Όπως είπε, μπορεί να μπήκε εκείνη την ώρα κάποιος και να πήρε το παιδί ή να άνοιξε μόνη της η Στέλλα και να έφυγε. Σε δεύτερη εκδοχή μίλησε για διάρρηξη και ισχυρίσθηκε ότι οι κλέφτες πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας του και πήραν και το παιδί.
Την σοβαρή υπόθεση είχαν αναλάβει αρμόδιοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, της πολυκατοικίας και στη συνέχεια ερεύνησαν τη γύρω περιοχή σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου αναζητώντας ίχνη της μικρής. Οι αστυνομικοί άνοιξαν όλους τους κλειστούς χώρους, ντουλάπες, ψυγεία, μπαούλα, ερεύνησαν ακατοίκητα κτίρια, παιδικές χαρές, πάρκα και πλατείες της περιοχής και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δυστυχώς, βρέθηκαν μπροστά στο τραγικότερο εύρημα, Το άψυχο σώμα της μικρής τοποθετημένο σε μια σακούλα σκουπιδιών, μέσα σε ένα κάδο απορριμάτων.
Τελικά ο πατέρας δήλωσε οτι ο ίδιος σκότωσε το παιδί. Ήταν ατύχημα δήλωσε,η κόρη του έκλαιγε καθώς έλειπε η μητέρα της και προσπαθώντας να την ηρεμήσει, την πήρε αγκαλιά, την έσφιξε λίγο παραπάνω και πέθανε.
Η μητέρα του παιδιού, κυρία Πόπη, με έκδηλη την αγωνία λέει στο protothema.gr:
«Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Μπήκανε μέσα, μου κλέψανε χρυσαφικά και λείπει και το κοριτσάκι μου. Χθες είχα μπει στο χειρουργείο γιατί έκανα μία επέμβαση χολής και βγήκα σήμερα άρον άρον. Ο σύζυγός μου είναι στην Ασφάλεια και δίνει κατάθεση από το πρωί και δεν έχουμε μιλήσει. Το άλλο παιδί το έχει μαζί στην Ασφάλεια τώρα. Στο δωμάτιο τους κοιμόντουσαν μαζί τα παιδάκια μου. Τώρα έχει αναλάβει η Ασφάλεια και ψάχνουμε. Όλα τα κλέψανε, δεν ξέρω τίποτα από λεπτομέρειες. Δεν έχω μιλήσει με τον σύζυγό μου. Μόλις ήρθα κι εγώ από το νοσοκομείο . Είχε ένα μικρό προβληματάκι με το ποδαράκι της που κούτσαινε και είναι χαρακτηριστικό. Σίγουρα το βράδυ μπήκανε. Μέχρι τις 12 το βράδυ μιλάγαμε κανονικά με τον άντρα μου. Τα είχε βάλει και είχαν κοιμηθεί. Αχ Θεέ μου! Το πρωί ο άντρας μου είδε τα ντουλάπια και τα συρτάρια όλα άδεια και μετά πήγε και μέσα και είδε ότι το κοριτσάκι έλειπε».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.