Νεκρός 22χρονος στο Καλοχώρι έπειτα απο συμπλοκή

Νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του ύστερα από συμπλοκή που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Καλοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Νεκρός είναι 22χρονος Ελληνας, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.
Μετά το επεισόδιο, ομάδα ατόμων παρέλαβε τον αιμόφυρτο νεαρό και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, σε απόσταση 14 χιλιομέτρων από το σημείο της συμπλοκής. Ήταν ομως αργά καθώς ο 22χρονος ήταν νεκρός.

Δυνάμεις της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές ατόμων στην κεντρική πλατεία του Καλοχωρίου, ενώ τέσσερα άτομα προσήχθησαν και στο Κέντρο Υγείας Διαβατών. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το φονικό.

Επίσης, περίπου 20 νεαροί, φίλοι του θύματος που ήταν κάτοικος Διαβατών, βρίσκονται αυτή την ώρα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, το οποίο και φυλάσσεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή εντάσεων.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκονται ερευνούν την υπόθεση εξονυχιστικά για να
μπορούσαν να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αφορμή που προκάλεσε τη συμπλοκή. Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.