Νιγρίτα Σερρών: Νεκρός 47χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Νιγρίτα Σερρών: Νεκρός 47χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγικό θάνατο για έναν 47χρονο άνδρα από τη Νιγρίτα Σερρών που αργά το βράδυ της Κυριακής καταπλακώθηκε από τρακτέρ που οδηγούσε σε δασική περιοχή στη Νιγρίτα.

Ο άτυχος άνδρας πήγε για να κόψει ξύλα για το χειμώνα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έως τώρα, εξετράπη από τον αυτοσχέδιο δρόμο που περνούσε, κουβαλώντας τα κομμένα ξύλα και έπεσε σε ρέμα όπου καταπλακώθηκε από το γεωργικό του όχημα.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποίησαν λίγα λεπτά πριν τις 12 τα ξημερώματα φίλοι του 47χρονου που είχαν πάει μαζί για να κόψουν ξύλα, βλέποντας ότι είχε αργήσει να επιστρέψει στο σημείο .

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής από την Νιγρίτα και ειδικό διασωστικό όχημα των Σερρών συνολικά με επτά άνδρες.

Επίσης, έσπευσαν και άνδρες της Αστυνομίας, του Δασαρχείου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βισαλτίας. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς ήταν νεκρός.

ΕΡΤ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.