Νουλέζας: Η 33χρονη δεν δέχεται ότι διέπραξε τα αδικήματα της αρπαγής και του βιασμού

Νουλέζας: Η 33χρονη δεν δέχεται ότι διέπραξε τα αδικήματα της αρπαγής και του βιασμού

 

«Αυτά που διέρρευσαν στον Τύπο, δεν στηριζόταν απόλυτα στο περιεχόμενο της προανακριτικής κατάθεσής της», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος της 33χρονης, που κατηγορείται ότι απήγαγε την 10χρονη από τη Θεσσαλονίκη.

 

«Δεν υπάρχει κάποια μεταστροφή ή αναδίπλωση, απλά δεν δέχεται ότι διέπραξε τα αδικήματα της αρπαγής και του βιασμού και ότι πραγματική στόχευση της 33χρονης ήταν να φροντίσει το παιδί», είπε ο κ. Νουλέζας, «γιατί όπως φαίνεται και από την πραγματογνωμοσύνη, που διενήργησε ψυχολόγος πραγματογνώμων, που διόρισε η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης είναι εντελώς ακατάλληλο.»

 

«Ακούστηκαν τερατώδη πράγματα για δήθεν ναρκωτικά, για παιδική πορνογραφία και για ύπαρξη κυκλώματος», δήλωσε ο συνήγορος της συλληφθείσας, ο οποίος σημείωσε, ότι το μόνο που χορήγησε στην ανήλικη, ήταν ένα ηρεμιστικό.

Το γεγονός ότι έχει ιδιαίτερο σεξουαλικό προσανατολισμό, είναι ομοφυλόφιλη, δεν πρέπει να συνδέεται με το περιστατικό», τόνισε τέλος ο συνήγορος της 33χρονης.

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.