Νυκτερινές εργασίες προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 27/5/24

Νυκτερινές εργασίες διαγράμμισης στη συνδετήρια οδό προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες διαγράμμισης στη συνδετήρια οδό προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, οι εργασίες διαγράμμισης θα γίνουν επί του οδοστρώματος της συνδετήριας οδού (οδός Προφήτη Ηλία – Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»), στο τμήμα από το ύψος της γέφυρας Ανθεμούντα έως τη συμβολή της (ισόπεδος κόμβος) με την Επ.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, από τις 2.00 έως τις 6.00 τα ξημερώματα, με αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οι εργασίες διαγράμμισης θα εκτελεστούν την επόμενη ημέρα, τις ίδιες ώρες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.