Ξανά πήγε στην ταβέρνα της Επανομής για εκβιασμό και συνελήφθη

Ξανά πήγε στην ταβέρνα της Επανομής για εκβιασμό και συνελήφθη

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (10-07-2020), συνέλαβαν 46χρονο ημεδαπό για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απόπειρα εκβίασης και εξύβριση σε βάρος 63χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, ο δράστης μετέβη σε επιχείρηση του παθόντα που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Επανομής και αφού προκάλεσε φθορές, τον απείλησε προσπαθώντας εκβιαστικά να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος.

Σημειώνεται ότι, λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις (07-07-2020), ο 46χρονος μαζί με 42χρονο συνεργό του, κινούμενοι με δίκυκλη μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το προαναφερόμενο κατάστημα εντός του οποίου βρίσκονταν ο 63χρονος άντρας και ένας εξ’ αυτών έβαλλε με πυροβόλο όπλο σε υαλοπίνακα, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Οι άμεσες ενέργειες των αστυνομικών είχαν οδηγήσει τότε στην ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών και χθες στην αυτόφωρη σύλληψη του 46χρονου εμπλεκομένου στην υπόθεση.

Θεσσαλονίκη: Αναζητούνται 2 δράστες που πυροβόλησαν σε ταβέρνα στην Επανομή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.