Ξεκίνησαν να συζητάν το σχεδιασμό αποχιονισμού στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Ξεκίνησαν να συζητάν το σχεδιασμό αποχιονισμού στο Δήμο Ωραιοκάστρου

O εντεταλμένος σύμβουλος της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου Πασχάλης Χατζηευαγγέλου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου παρουσίασε επιχειρησιακό σχέδιο αποχιονισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου . Στο σχέδιο συμπεριλαμβάνονται χάρτες με  οδικούς άξονες πρώτης προτεραιότητας καθώς και τοπικών οδών για την καλύτερη μετακίνηση των πολιτών. Εξελίχθηκε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για το πώς θα δράσουν,θα εξυπηρετήσουν και θα προμηθεύσουν τους πολίτες με αλάτι.

Ο κ.Χατζηευαγγέλου δήλωσε χαρακτηριστικά “προσωπικό μου στοίχημα να προσπαθήσω να μην αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του παρελθόντος και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο ως προς την πρόληψη αλλά και να φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα να μην ταλαιπωρηθεί κανένας ή τουλάχιστον στο μικρότερο βαθμό”

Στην πρόσκληση παρουσίασης του σχεδιασμού παρευρέθησαν ο Δήμαρχος ,η διευθύντρια του τμήματος περιβάλλοντος , πράσινου και πολιτικής προστασίας του Δήμου μας , ο ειδικός σύμβουλος περιβάλλοντος , οι πρόεδροι κοινοτήτων Λητής , Ωραιοκάστρου και εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας και Μελισσοχωρίου.

Εύχεται την επόμενη φορά να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του και οι πρόεδροι των άλλων κοινοτήτων ώστε συνολικά από κοινού να σχεδιάσουν  την πρόληψη, η οποία είναι ζήτημα όλων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.