Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων στο δήμο Ωραιοκάστρου

Σήμερα ξεκίνησε και θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή 31 Μαρτίου η πρώτη διανομή τροφίμων και αγαθών σε απόρους-ωφελούμενους των κοινωνικών δομών. Το πρωί διανεμήθηκε το πακέτο με είδη πρώτης ανάγκης στην πρώτη ομάδα ωφελούμενων (450 δικαιούχοι) του προγράμματος του ΤΕΒΑ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) μέσω του υπουργείου Εργασίας και έχει ως συντονιστή-εταίρο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η δεύτερη διανομή στη δεύτερη ομάδα ωφελούμενων (445 δικαιούχοι) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή 6-7 Απριλίου 2017.

Τα είδη που διανεμήθηκαν σήμερα, πρώτη ημέρα είναι μήλα και πορτοκάλια χυμού, χοιρινό και βόειο κρέας, τυρί φέτα, κασέρι και κασέρι σε φέτες ενώ αύριο, δεύτερη ημέρα θα διανεμηθούν φασόλια, φακές, κοτόσουπα, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, τοματοπολτός, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, γάλα μακράς διαρκείας, corn flakes, μέλι, μαρμελάδα, ζάχαρη, κομπόστα και ελιές.
Η παραλαβή των προϊόντων για τους περίπου 895 ωφελούμενους γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ωραιοκάστρου (Αργυρουπόλεως 4 – έναντι δημαρχείου) και οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους.
IMG_8528

IMG_8529

IMG_8530

IMG_8531
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.