«Ξεσήκωσε» μουσικά το κέντρο της Αθήνας η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δ. Ωραιοκάστρου

«Ξεσήκωσε» μουσικά το κέντρο της Αθήνας η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δ. Ωραιοκάστρου

Τις καλύτερες εντυπώσεις απέσπασε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, παίζοντας γνωστά μουσικά έργα στην Πλατεία Συντάγματος στο κέντρο της Αθήνας. Τα μέλη της Ορχήστρας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αχιλλέα Ρούσση, συμμετείχαν στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, και έκαναν παρέλαση παίζοντας μουσική σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου ξεσήκωσε το κοινό με μελωδίες, υπέροχες εκτελέσεις και με εντυπωσιακούς σχηματισμούς στην Πλατεία Συντάγματος.
«Συγχαρητήρια στα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου μας και στον μαέστρο, Αχιλλέα Ρούσση, για την εντυπωσιακή παρουσία τους στο μουσικό φεστιβάλ που έγινε στην Αθήνα. Το ταλέντο των παιδιών μας είναι μοναδικό και η φήμη της Ορχήστρας βγαίνει εκτός των ορίων του Δήμου Ωραιοκάστρου. Ως διοίκηση υποστηρίζουμε το έργο τους και είμαστε δίπλα τους», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
«Είναι η πρώτη φορά που η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου μας συμμετείχε σε εκδήλωση εκτός Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα μας ήταν η μοναδική που συμμετείχε στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων και αποτελούνταν μόνο από παιδιά. Η παρουσία τους ήταν υπέροχη, αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας», αναφέρει η αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, Ευαγγελία Δρόσου.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων αποτελεί παγιωμένο μουσικό θεσμό με τη συμμετοχή μεγάλων μουσικών συνόλων και συνολικά 3.500 καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προάγει την τέχνη και γίνεται η αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών. Η εκδήλωση περιελάμβανε παρέλαση φιλαρμονικών από την Πλατεία Καπνικαρέας ως την Πλατεία Συντάγματος, όπου δόθηκε μεγάλη συναυλία.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.